CFR Cluj s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Dan Petrescu: Scorul este mincinos

Ultima actualizare: 20-08-2020 12:01
CFR Cluj s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Campionilor
Facebook.com

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Floriana FC cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri seara, în Malta, în primul tur preliminar al competiţiei.

Campioana României s-a impus prin golurile marcate de Mike Cestor (54) şi Cătălin Golofca (90+7), la capătul unui meci pe care l-a controlat şi în care gazdele nu şi-au creat ocazii clare de gol.

Fazele preliminare ale competiţiei au loc într-o singură manşă.

CFR Cluj o va întâlni în turul al doilea preliminar pe Dinamo Zagreb, în deplasare, pe 25 sau 26 august.

Dan Petrescu: Scorul este mincinos

 

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meciul cu Floriana, scor 2-0, din preliminariile Ligii Campionilor, că rezultatul este unul „mincinos”.

”A fost un meci exact cum mă aşteptam, foarte greu. Nu a fost cum o arată scorul, scorul este mincinos. O echipă foarte agresivă, cu mulţi jucători sud-americani, un antrenor italian, care organizează foarte bine echipa. Au jucat ofensiv, aveau două vârfuri foarte puternice şi un număr 10 în spatele lor, nu ne-a fost uşor deloc. Dacă spun eu că Dinamo Zagreb e echipă bună, mi se va spune că exagerez, aşa că să o spună alţii. Ei au jucători foarte buni, cu un buget extraordinar de mare, dar au şi presiune mare. Cu Floriana, dacă pierdem era un dezastru, dar la meciul cu Dinamo Zagreb presiunea va fi pe umărul lor, dar noi ne dorim foarte mult”, a declarat Dan Petrescu, după meci.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO