A plouat cu bani peste Sepp Blatter in timpul unei conferinte de presa. Farsa unui comediant britanic l-a scos din sarite


Ultimul update: Joi 23 Iulie 2015 07:08
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015 17:18
Categorie: Stiri Sport
Sepp Blatter - Agerpres

Controversatul presedinte al FIFA, Sepp Blatter, a plecat furios dintr-o conferinta de presa dupa ce un comediant britanic a aruncat in el cu dolari.

Cunoscut sub pseudonimul Lee Nelson, comicul britanic este recunoscut pentru toate farsele pe care le face. Cea mai recenta dintre ele a fost chiar in timpul conferintei de presa a lui Sepp Blatter. 

Nelson a venit, i-a intins lui Blatter un teanc de bani, iar apoi a aruncat cu un alt teanc peste presedintele FIFA. Acoperit de banii "cazuti din cer", Blatter a parasit imediat conferinta de presa, nu inainte de a intreba "Where is my security" - "unde este paza mea?".

Presedintele demisionar al FIFA Joseph Blatter a afirmat luni, la Zurich, ca nu candida la propria sa succesiune la conducerea instantei supreme a fotbalului mondial, zguduit de un mare scandal de coruptie.

''Nu voi fi candidat la alegerea din 26 februarie, va fi ales un nou presedinte'', a afirmat elvetianul intr-o conferinta de presa, organizata dupa decizia de fixare a alegerii prezidentiale pe 26 februarie 2016.

''Le urez mult noroc tuturor candidatilor, inclusiv lui Michel Platini'', a adaugat Blatter, desi fostul international francez, principalul sau opozant, inca nu si-a anuntat candidatura.
 

Sursa: Pro TV

Tags: bani, fifa, blatter,

Directorul de comunicare al FIFA a fost dat afara de Sepp Blatter dupa ce a facut o gluma la un post TV
ONG: Coruptia de la FIFA, posibila gratie
VIDEO PROTVPLUS.RO