Zeci de bucuresteni ingheata de frig in case din cauza unei pene de curent. Toti au centrale termice

Dată publicare: 23-12-2013 08:27
Dată actualizare: 26-12-2013 09:04


De doua zile, zeci de bucuresteni din cartierul Ferentari tremura de frig in case, din cauza unei pene de curent care pare fara sfarsit. Toti au centrale termine care acum sunt numai... de decor.

Oamenii privesc cu amaraciune spre termometrele care arata doar cu cel mult 10 grade Celsius mai mult ca afara si dau zeci de telefoane la compania de distributie a energiei electrice.
Toti asteapta cu infrigurare ca situatia sa se rezolve cat mai repede, sa nu ii prinda Craciunul tot in bezna.

Oamenii se plang ca sunt in aceasta situatie de vineri seara.

O batrana sufera de astm si respira cu ajutorul tubului de oxigen. Fara curent electric insa, aparatul nu functioneaza si ea risca in orice moment sa se sufoce.

Oamenii au petrecut a doua noapte in frig. Toti au centrale termice pe gaz, care nu au cum sa functioneze insa fara curent electric. In aceste conditii, cauta tot felul de solutii...

Un barbat sustine ca povestea se repeta in fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna. Anul acesta, ca sa nu mai dardaie de frig de Craciun, a cumparat un generator. Dar si acesta a cedat.

Oamenii spun ca ar fi nevoie ca vechile generatoare din cartier sa fie inlocuite si ca au facut numeroase sesizari in acest sens.


VIDEO PROTVPLUS.RO