Weekend insorit la mare! Preturile sunt inca rezonabile

Dată publicare: 10-05-2009 00:00
Dată actualizare: 17-10-2012 13:24


Vara in toata puterea cuvantului, asa a fost duminica in Romania, iar daca aruncam un ochi inspre mare, avem si dovada. Nisipul s-a umplut de cearceafuri, iar oamenii liberi si fericiti au prins putina culoare.

 

Cine s-a abtinut sa nu intre in apa a capatat un bronz rosiatic, ceilalti au iesit cam vineti din valuri.

S-au inregistrat in jur de 24-25 de grade Celsius, insa pe plaja simteai ca te prajesti in cateva minute. Nu-i de mirare astfel ca si numarul celor care si-au intins cearsafurile pe nisip si s-au miscat exact ca floarea soarelui a fost semnificativ.

Turistii de week-end au insistat sa isi schimbe culoarea inainte sa plece spre case, iar multi au facut chiar si o baie in mare, desi apa inca este rece.

A fost asadar un sfarsit de saptamana relaxant, ne tachineaza cei care au avut si bani, si inspiratie sa dea o fuga inspre Constanta. Nu-i inca aglomerat - la restaurant gasesti cele mai bune locuri, iar cazarea e la jumatate de pret fata de plin sezon.

Multi ne amintesc insa ca discutam despre litoralul romanesc. Este adevarat si ca la Mamaia, de exemplu, s-au deschis doar terasele din centrul statiunii. Important e ca functionau fantanile arteziene.

Tags: litoral, vacanta,


VIDEO PROTVPLUS.RO