Weekend fara zapada la munte! Numai 8.000 de turisti!

Dată publicare: 06-12-2008 00:00
Dată actualizare: 29-04-2012 12:03


Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. De intelepciunea acestor vorbe s-au convins si turistii care au ajuns, in aceste zile, pe Valea Prahovei, pregatiti de schi. 


A fost prea cald pentru luna decembrie, asa ca stratul de zapada s-a topit. Din fericire, au mai ramas cateva zone pe partie, unde tinerii s-au putut da cu sania. 

Daca in weekend veneau la munte aproape 25.000 de oameni, dornici sa-si intinda schiurile pe partii, temperaturile ridicate din ultimele zile le-au cam taiat elanul turistilor amatori de sporturi de iarna. 

Numarul acestora este acum de numai 8.000, insa distractia nu este mai prejos. La Predeal, cei mai multi au plecat pe partie inca din zori. Nu au avut cu ei schiurile, dar s-au inarmat cu saniute si pungi de plastic si au luat cu asalt portiunile in care zapada nu s-a topit. 

Sambata seara, hotelierii si proprietarii de pensiuni ii vor rasfata cu un meniu special, de Mos Nicolae, incercand sa compenseze, pe cat posibil, lipsa zapezii. Ei spera totusi ca ninsoarea, de care depinde direct profitul lor, sa cada cat mai curand.


VIDEO PROTVPLUS.RO