Vremea tine cu impatimitii de schi! Conditiile, perfecte pentru distractie

Dată publicare: 17-01-2009 00:00
Dată actualizare: 01-05-2012 04:31


Conditii perfecte pentru distractie. De asta au avut parte cei care au ales sa-si petreaca week-end-ul la munte, pe Valea Prahovei, Sinaia sau Sibiu.


Vineri a nins aproape toata ziua in centru tarii deci si partiile sunt in stare perfecta. Nu e de mirare ca a fost aglomeratie mare in mai toate statiunile. Soarele nu s-a ascuns toata ziua, chiar daca in unele zone a fost ceata.

Cei care au vrut sa combine sportul cu adrenalina au ales sa vina la inaugurarea partiei de schi de la Balea Lac unde au putut exersa si figuri extremee.

Altii, mai conservatori, au umplut Valea Prahovei. Se pare ca n-au regretat pentru ca pana nu s-a lasat seara n-au plecat de pe partii. Telecabinele au fost pline tot timpul iar teleschiurile au dus aproape doua mii de turisti. Cozile au pus la grea incercare rabdarea schiorilor care au asteptat si o ora pana au apucat sa se urce in telecabina. 

Dupa ninsoarea de vineri, la Predeal stratul de zapada s-a mai ingrosat cu cativa centimetri. Administratorii partiilor l-au mai "aranjat" si cu tunurile de zapada.

Distractia a fost la ea acasa si in varf de munte, la Valea Dorului, unde turistii au testat zapada cu schiurile, placa ori sania. Si vremea a fost de partea lor.

Toti cei prezenti sambata pe partiile din Sibiu s-au bucurat de muzica, zapada si multa distractie, in ciuda frigului de afara.

Parcul de iarna de la Balea este o zona special amenajata pentru ca iubitorii schiului, snowboardingului si chiar cei care nu se incumeta decat sa se urce pe saniuta, sa se poata distra in voie.

Tags: turism, schi,


VIDEO PROTVPLUS.RO