Vrea sa ajunga fotbalist, dar nu poate face nici macar un pas! Ajuta-l

Dată publicare: 08-09-2010 00:00
Dată actualizare: 16-09-2012 15:44


Copilarie chinuita pentru un baiat de 12 ani din Brasov care n-a facut decat sa viseze toata viata ca va ajunge un mare fotbalist.

N-a facut insa nici macar un pas de cand s-a nascut fara sprijinul parintilor sai, pentru ca o malformatie la coloana l-a condamnat din start. Acum oamenii se chinuie sa ii gaseasca cele mai bune tratamente chiar daca pentru asta isi dau si ultimii banuti si nu inceteaza sa spere intr-o minune.

De cand se stie, Iliuta a stat doar in bratele mamei sale, dar e e convins ca odata si-odata va fi pe picioarele lui. Si, atunci, cu siguranta va juca fotbal. Parintii lui stiu insa ca totul e doar un vis.

De mic parintii l-au dus pe Iliuta la doctori. Copilul a trecut prin 10 operatii pana acum si an de an sta prin clinicile de recuperare. Asta inseamna eforturi financiare uriase pentru parintii cu venituri foarte modeste.

Dar investigatiile in strainatate costa cateva zeci de mii de euro si fara ajutorul unor oameni cu suflet parintii baiatului nu pot spera sa strange vreodata acceasta suma.

Cei care vor sa-l ajute pe Iliuta, o pot contacta pe mama copilului, Claudia Samoila, la numarul de telefon 0747 069 027.

Tags: boli, copii,


VIDEO PROTVPLUS.RO