VIDEO: Un căruțaș susține că a fost bătut până la sânge, ”degeaba”, de poliție și jandarmi

Ultima actualizare: 08-06-2020 18:50

Un bărbat care conducea o căruță în județul Constanța susține că a fost bătut la sânge de câțiva polițiști și jandarmi, după ce aceștia i-au ordonat să oprească vehiculul.

Familia victimei a postat fotografii și înregistrări VIDEO pe Facebook, susținând că bărbatul a fost bătut ”degeaba” în localitatea Mihail Kogălniceanu, după ce i s-a spus de două ori să oprească căruța.

”Uitați lume ce mia facut domnu polițai georgel dela mihail kogălniceanu am oprit odată căruța si mia zis sa mai opresc odată am oprit si ma luat la bătaie degeaba” - se arată în mesajul postat de Niculai Varvara pe rețeaua de socializare.

În fotografii, victima are ochii roșii, prezentând semne vizibile de violență. De asemenea, pe spatele său se află câteva urme de lovituri.

În primul videoclip postat pe Facebook, unul dintre polițiști este auzit cum spune că bărbatul care conducea căruța ar fi aruncat cu un obiect în mașina de poliție.

Trebuia să oprească, să vorbească frumos! Băăăi, trebuia să vorbească frumos! Nu să arunci cu ... (neinteligibil, n. red.)” - spune unul dintre agenți.

În a doua înregistrare video, bărbatul care a fost bătut este întins la pământ, legat cu cătușe, având mâinile la spate.

El este foarte amețit, probabil în urma loviturilor primite, și este pe jumătate dezbrăcat, având tricoul rupt și pantalonii aproape căzuți.

ATENȚIE: Limbaj licențios! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO