VACANTA DE 1 MAI: Unde poti face gratar, fara sa iei o amenda de 5.000 de lei, cum prevede legea

Ultima actualizare: 21-10-2012 03:16

Daca nu vreti sa ramaneti cu micii in gat si sa fiti mai saraci cu 5.000 de lei in scurta vacanta de 1 Mai, invatati sa respectati natura. Chiar si cu forta.

Chiar daca nu s-au sinchisit sa amenajeze prea multe locuri pentru gratar, autoritatile isi pregatesc carnetele ca sa taie amenzi.

Cei care sunt din Bucuresti trebuie sa stea departe de islazul si padurea de la Cernica, padurea Snagov, padurea Branesti si parcul Snagov.

De 1 Mai la Cernica islazul este plin de oameni care fac mici pe gratarele asezate direct pe iarba. Saptamana viitoare nu incercati sa repetati figura! De la vorba buna la amenda distanta este mica.

Pentru bucurestenii care obisnuiau sa se relaxeze in padurile de la Branesti, Snagov, Baneasa si Pantelimon vestile sunt proaste. Nu mai au voie acolo.

Asa ca puteti sa va inghesuiti in zonele de picnic din parcurile Sfantul Pantelimon, Titan, Copiilor si Crangasi.

La munte lucrurile stau cam la fel. La marginea Brasovului, la Pietrele lui Solomon, exista un loc special pentru gratare. Au fost construite mese si banci pentru turisti si locuri speciale unde se poate aprinde focul si sunt si cosuri de gunoi.

Langa Poiana Brasov exista un alt loc preferat pentru gratare, neamenajat de acesta data. Aici insa focul se face direct pe iarba, iar gunoaiele sunt imprastiate peste tot.

Concluzia? Evitati sa va stricati zilele libere chiar daca autoritatile nu si-au facut treaba.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO