Un tanar din Arad a cerut instantei sa-i oblige vecina sa devina amanta lui: "S-a rujat in fata mea. E o tortura pentru mine"

Dată publicare: 13-07-2017 14:03
Dată actualizare: 16-07-2017 07:02


cuplu - iStock

Un barbat din judetul Arad a cerut instantei de judecata sa emita o sentinta prin care sa-i oblige vecina sa fie amanta lui. Oricat ar parea de absurda situatia, odata ce plangerea a fost depusa, cazul a fost tratat cu seriozitate de magistrati.

Barbatul, T.G., a depus la Judecatoria Lipova o plangere in care spune ca este "torturat" de o vecina de 23 de ani, A.P.F., care "intretine relatii intime cu toti", insa pe el in refuza. Mai mult, tanara in cauza il provoaca sistematic.

Pentru ca el nu a reusit sub nicio forma sa o convinga sa se culce cu el, barbatul a vrut ca instanta sa faca acest lucru si a incercat sa obtina o sentinta judecatoreasca care sa o oblige pe femeie sa-i cedeze.

In plangere, T.G. descrie cu lux de amanunte ce l-a determinat sa ajunga la judecata. Potrivit just.ro, cu doua saptamani inainte de a depune reclamatia, intr-o dupa amiaza de duminica, el era in vizita la vecina si se uita la televizor, cand ea i-a aparut in fata foarte decoltata, cu pantaloni scurti, ca sa "se vada tot".

"Se pensa in oglinda, se ruja si ii vorbea provocator reclamantului asezandu-se in fata acestuia, uzand de expresii pornografice", se spune in sentinta.

Reclamantul a atins-o dandu-i de inteles ce vrea, insa ea l-a refuzat, dar in schimb "si-a chemat un amant de 17 ani", iar pe el l-a dat afara. Barbatul spune ca este "torturat" de atitudinea vecinei sale, care "se culca cu toti, numai cu el nu".

Judecatoria Lipova a invocat din oficiu caracterul nelegal al solicitarii. "A avea o amanta, ca relatie sociala de profunzime intima, este o situatie care contravine adeseori moralitatii celor mai multe tipuri de comunitate umana si care, desi neprevazuta de lege, nu este nici interzisa, insa, prin interpretarea normelor care reglementeaza drepturile personalitatii rezulta ca nu exista nici o norma care sa fondeze pretentia unui reclamant, nesatisfacut in dorinta lui, de a obtine satisfactia obligarii unei persoane parate la predarea vietii sale intime acestuia. Numai vointa libera, reciproc asumata de doi oameni, fara concursul legii si sub auspiciile moralitatii, pot crea o convietuire intima in afara casatoriei", se precizeaza in sentinta.

Astfel, barbatul va trebui sa accepte situatia in care se afla sau sa aplice alte metode pentru a o cuceri pe vecina.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO