Cum explica o tanara tatuajul ales: "Frunza de marijuana. Am gandit-o sa fac ceva care semnifica pentru mine"

Dată publicare: 15-10-2016 18:24
Dată actualizare: 18-10-2016 07:08


Bucurestiul a devenit in acest weekend un centru european al tatuajelor. Personaje nonconformiste, cu cele mai trasnite tatuaje si implanturi subcutanate, si-au prezentat creatiile si au castigat o multime de clienti.

Iar unii considerati chiar vedete in lumea pictorilor pe piele si-au creat operele sub ochii spectatorilor. Cei cu dare de mana si-au comandat cate-un tatuaj rar, scump cat o masina.

Emilio este chirurg, din Venezuela, dar a abandonat medicina si s-a specializat in piercinguri si implanturi subcutanate. Chiar el i-a implantat doua coarne negre sotiei sale, America.

Cei doi au inceput sa invete romana pentru ca vor sa stea in tara noastra, dupa ce au descoperit aici o industrie infloritoare a tatuajelor.

Si chiar daca si-a speriat parintii cu nenumaratele tatuaje si implanturi, Emilio sustine ca ai lui i-au acceptat pana la urma, toate excentricitatile, pentru ca in fond, a ramas o persoana absolut normala.

Emilio: "Suntem fiinte umane. Suntem la fel, mancam aceeasi mancare. Facem acelasi lucruri. Cand sunt in lift si vine cate o batranica, ii tin usa si nu se asteapta ca sunt atat de dragut."

Pe holurile Targului il intalnim si pe Rolf, cel care a intrat in Cartea Recordurilor cu 150 de piersenguri numai pe fata.

Rolf: "Am inceput cu cateva tatuaje si piersinguri. Mi-a placut, dar nu stiu de ce am inceput. Coarnele nu reprezinta diavolul."

Corpul ii este acoperit si de tatuaje. Cel mai dureros a fost in palma.

Cei care fac tatuaje considera pielea ca fiind o panza pe care ei isi lasa operele de arta. In functie de complexitate si de durata, aceste opere de arta pot costa de la 100 de euro sau chiar cateva mii de euro. Mai ales daca vorbim de Paul Booth, un artist cunoscut la nivel mondial.

Paul Booth, fan al lui Vlad Dracula, este cel care de 30 de ani tatueaza vedete de peste ocean. Cu o singura exceptie.

Paul Booth:"Nu mi se permite sa-l tatuez pe Ozzy Osborne pentru ca sotia si familia sa sunt speriati de mine, ei cred ca sunt un canibal."

Cei care au reusit sa se tatueze la Paul au fost in culmea fericirii, chiar daca experienta a presupus si multi bani, nu doar rezistenta la durere.

Client: Imi doresc de vreo 10 ani sa ajung la el si nu credeam ca o sa ajunga in Romania.
Reporter: Cat a costat?
Client: Cam cat o masina nu foarte rea.

Cei care nu au avut atatia bani au ales artisti locali. Ce si-au tatuat pe corp?

Tanara: "Dragostea mea pentru natura pe care mi-a insuflat-o bunica"

Tanara: "Vreau o frunza de marijuana. Este un tatuaj care reprezinta ceva pentru mine, adica, pun mult verde in foi. Si am gandit-o sa fac ceva care semnifica pentru mine."

In total 80 de artisti au venit la targul de tatuaje care continua si duminica.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO