Un bărbat din Argeș este dat dispărut de mai multe zile. De ce se teme familia

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Dispariţie misterioasă în comună Cosești din Argeş. De o săptămână, un bărbat de 55 de ani este de negăsit, iar familia se teme că bărbatul a fost răpit sau chiar ucis.

Poliţia şi jandarmii îl caută de zile întregi, însă fără rezultat.

Ion Zavoianu are 55 de ani şi avea un serviciu bun, la Uzina Dacia. Câştigă bine şi nu părea să aibă vreo supărare. Nu era căsătorit şi nu suferea de nicio boală.

Tocmai de aceea, dispariţia lui fără urmă este un mister pentru rude şi pentru cunoscuţi.

În urmă cu o săptămână, puţin după miezul nopţii, bărbatul şi-a vizitat un cumnat la benzinăria unde lucrează acesta. A băut o bere, apoi a plecat. Câteva camere de supraveghere din comună l-au surprins îndreptându-se spre un sat unde avea un prieten.

Nicu Pană, primar Coseşti: "Era o noapte cu o ceață foarte densă şi am urmărit oarecum traseul pe care l-a parcurs, pe o distanţă de câţiva kilometri, după care am pierdut orice urmă."

Ultima oară când a fost surprins de cameră, este la ora 1:06. Rudele sunt sigure că nu avea niciun motiv să se sinucidă.

Camelia Mihăilescu, soră: "Nu avea datorii, avea serviciu la uzină, de atâţia ani... De 38 de ani lucra la uzină."

Reporter: "Ce credeţi că s-a putut întâmpla cu el?"

Camelia Mihăilescu, soră: "Să nu fi fost răpit, urcat într-o maşină şi dus undeva. Ori l-a omorât cineva, că avea nişte bănişori la el."

Bărbatul avea asupra lui circa 700 de lei, dar şi un card cu o sumă mare de bani.

Până miercuri, însă, nu a fost retras niciun leu de pe card, iar asta le îngrijorează şi mai mult pe rude, care spun că dacă ar fi în viaţă în mod sigur ar fi cheltuit câte ceva.

Nicolae Mihăilescu, cumnat: "Niciodată n-a făcut aşa ceva, să plece pentru atâta timp de acasă. Nu pot să-mi dau seama."

Reporter: "Credeţi că mai este în viaţă? Era o vreme foarte urâtă, era ceaţă, credeţi că e posibil să-l fi lovit cineva cu maşina şi..."

Nicolae Mihăilescu, cumnat: "Nu ştiu."

Nicu Pană primar Coseşti: "Mi se pare chiar un foarte, foarte mare mister. Am încercat să mă implic şi eu personal în a-i ajuta pe cei din familie să elucidăm cumva acest mister, spre nenorocul nostru, n-am avut nicio şansă, până acum, să aflăm nici cel mai mic amănunt."

Agent şef adjunct Florin Popa purtător de cuvânt IPJ Argeş: "Au fost efectuate căutări în mai multe zile, fără ca acesta să fie găsit până în prezent."

Toţi cei care pot da informaţii pentru bărbatul dispărut sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO