Un baietel de o luna din Vaslui a fost preluat de Protectia Copilului, dupa ce mama i-a pus viata in pericol de mai multe ori

Dată publicare: 27-03-2015 12:34
Dată actualizare: 30-03-2015 07:05


Un baietel o luna a fost luat din familie de cei de la Protectia Copilului Vaslui dupa ce, spun inspectorii, mama lui, care are probleme psihice, i-ar fi pus in mod repetat viata in pericol din cauza neglijentei.

In urma cu un an femeia de 34 de ani, care mai are patru baieti, toti dati in plasament, a nascut intr-un tren, in conditii dramatice, iar un controlor a fost cel care a ajutat-o si i-a taiat cordonul ombilical bebelusului.

Inspectorii de la Protectia Copilului, care monitorizau de mai multa vreme situatia din familia femeii, au constatat ca ultimul baietel careia tanara i-a dat nastere era in mare pericol. Nu era ingrijit, traia in mizerie si nu era hranit cum trebuie. Angajatii primariei au ajuns la concluzia ca bebelusul se afla intr-o situatie de risc major mai ales ca, in urma unor analize facute recent, au constatat ca femeia sufera de schizofrenie.

Mama baietelului este aceeasi care, in ianuarie 2014, a nascut intr-un vagon, intr-o gara din apropierea orasului Vaslui. Chiar seful de tren a fost cel care i-a taiat cordonul ombilical copilului. Baietelul de o luna, preluat acum de autoritati, este al cincilea copil al femeii, care ajunge in grija unui asistent maternal.


VIDEO PROTVPLUS.RO