Turism pentru distractie si studii. Cat ajunge o vacanta de acest gen si ce primesti la schimb

Ultima actualizare: 04-10-2012 11:20

Cine vrea sa-si fructifice vacanta la maximum, sa invete o limba straina sau sa-si largeasca orizonturile poate alege un pachet complet pentru vara.

Agentiile ofera excursii in Anglia, Spania, America sau China, unde zilele turistilor nu sunt umplute numai cu distractii.

Ii asteapta acolo si cursuri de perfectionare, incluse in pachet, care le pot schimba viata.

Martina este eleva in clasa a XI-a la un liceu de filologie din Brasov si a fost plecata anul trecut printr-un program educational in Barcelona.

Chiar daca nu-si doreste sa mearga dupa liceu la o facultate cu profil in limba spaniola, a vrut sa experimenteze studiul si distractia intr-o alta tara.

In cele doua saptamani de studiat in Barcelona, Martina a stat intr-un campus cu tineri veniti din toate colturile lumii.

Cele doua saptamani de studiu si distractie i-au costat pe parintii Martinei 1.500 de euro, la care s-a adaugat si costul biletelor de avion.

Laura, tot eleva de liceu, va pleca si ea in curand la Oxford, sa invete engleza. Costul: 1.200 de euro pentru cazare, masa si studii, plus 200-300 euro pentru biletele de avion.

Adultii, pe de alta parte, pot alege un curs care sa-i ajute in cariera. Ei pot invata o limba straina cu termenii de specialitate pentru afaceri, medicina sau marketing.

O asemenea vacanta de studiu costa intre 1.200 - 6.500 de euro, in functie de destinatie, activitatile incluse si durata. Cel mai scump e sa inveti 10 saptamani la Oxford.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO