Traficul din Capitala, tinut in frau de politistii din provincie

Dată publicare: 09-12-2008 00:00
Dată actualizare: 11-10-2012 09:35


Politia Capitalei a anuntat ca, pana pe 24 decembrie, pe strazile Bucurestiului vor activa 100 de agenti detasati de la inspectoratele judetene.


Acestia au fost deja instruiti si ii vor ajuta pe colegii lor bucuresteni sa dirijeze traficul si sa sanctioneze abaterile care duc la ingreunarea circulatiei. 

Din experienta anilor anteriori, cele mai mari valori de trafic se inregistreaza in perioada 15-24 decembrie, cand Politia Rutiera ne recomanda sa folosim pe cat posibil transportul in comun, in special metroul.

INMORMANTAREA PATRIARHULUI- Patriarhul Daniel al Bisericii Ortodoxe Romane si mitropolitul Teofan al Moldovei si Bucovinei vor participa astazi la funeraliile patriarhului Alexei al II-lea al Moscovei si intregii Rusii. Patriarhul Alexei al II-lea va fi inmormantat in catedrala Botezul Domnului, din capitala Rusiei. Conform traditiei, cel de-al 16-lea intaistatator al Bisericii Ortodoxe ruse a fost pomenit duminica si la liturghiile oficiate duminica in catedralele episcopale din Romania.

PERICOL DE AVALANSA - Risc crescut de avalanse in Muntii Fagarasului, avertizeaza salvamontistii, ca urmare a caderilor de zapada din ultimele 24 de ore. Raman deschise traseele pana la altitudinea de 1500 de metri, dar Salvamont Arges le reaminteste turistilor ca si pe acestea trebuie sa foloseasca echipamentul de iarna. 

EURO SUS, DOLARUL JOS - Moneda romaneasca pierde din nou teren in fata euro, care a crescut la 3,86 lei. Dolarul in schimb s-a depreciat si fata de euro, si fata de leu, scazand la 2,99 lei.

Tags: trafic, politisti,


VIDEO PROTVPLUS.RO