Topul celor mai controversate jucarii. La ce trebuie sa fie atenti parintii ca sa evite lacrimile in dimineata de Craciun

Dată publicare: 08-12-2015 18:40
Dată actualizare: 11-12-2015 06:58


Daca nu vor sa se trezeasca intr-o mare de lacrimi, parintii trebuie sa fie atenti la ce-si doresc copiii de Craciun.

Sunt jucarii, pe care cei mici le evita, iar unele au fost retrase de producatori, dupa reactiile starnite. In cautarea cadoului perfect, copiii sunt cei mai buni ghizi.

Eduard are 7 ani si se recomanda specialist in jucarii. Ne-a aratat si noua care sunt cele cu care nu s-ar juca niciodata.

Chiar daca e baiat, pe Andrei il inspaimanta niste papusi. "Aia cu ochii aia albi. Sunt urate. "

Si nu sint singurele care tin copiii la distanta. Unii parinti au postat pe internet filme cu cele mai neinspirate jucarii.

Gigel Cosmin, parinte: "Are un catelus de plus care se misca, danseaza si s-a speriat mult de ea. Pana s-a acomodat cu el i-a trebuit o luna de zile. Are o masina, care se invarte...tot asa, nu se apropie de ea"

Parintii se tem ca astfel de jucarii pot influenta negativ comportamentul copiilor.

Violeta Deftea, parinte: "Multe dintre ele sunt nepotrivite, niste purcelusi cu voma la gura, niste texturi urate...sau unele cu monstri la care trebuie sa le pui capul sau le iesea din cap"

Iata si motivul pentru care jucariile care se dovedesc nepotrivite pentru copii sunt scoase de pe piata de producatori. Intr-un top al celor mai controversate jucarii se regasesc papusile care danseaza la bara ori cele insarcinate, aceasta masina in forma de creier de ciclop, papusile zombi si cele deprimate.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO