Târg de Nunți. Organizatorii au prezentat rochii de mii de euro și au avut idei și pentru desert


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 13 Ianuarie 2018 17:57
Categorie: Stiri Sociale

În ciuda gerului care a dat năvală, îndrăgostiții care se pregătesc de nuntă au mers sâmbătă la un târg de profil din Cluj.

Acolo au putut să admire o rochie de 4 mii de euro, decorată cu perle. Iar petrecerea poate fi în stil grecesc sau indian, în funcție de preferințele mirilor, cu prăjituri orientale și verighete care-și schimbă culoarea în funcție de lumină. Nota de plată, pentru o nuntă în tendințe: cel puțin zece mii de euro.

La o nuntă, toată lumea se uită după mireasă, care poate îmbrăca o rochie unicat, creată de un designer din Liban. Prețul este însă pe măsură: 15 mii de lei.

Carina Breban, reprezentant magazin vestimentar: "Au intrat foarte mult culorile de capuccino, rose, pudră. Dantelă 3D cu floricele ieșite în relief. O noutate pentru 2018. Costumele lor în Orient erau cu dantele 3D și acum le aplică încet și pentru noi europenii."

Și domnii trebuie să fie mai prețioși în 2018.

Mădălina Cobzaru, manager magazin îmbrăcăminte pentru bărbați: "Anul acesta ne orientăm către materiale mai prețioase, sau cu diverse aplicații ori material ori bijuterii.”

Iar dacă veți observa o lumina strălucitoare în zona mâinile mirilor, să nu vă mirați, sunt verighete 3D .

Diana Bișinicu: "Își schimbă culoarea în funcție de lumina ambientală. Ne referim la o rochie care este roz, într-o anumită lumină va fi galben și în altă lumina alb. Prețul de magazin ar fi de la 6500 de lei cu diamant inclus."

Pentru nuntă, mirii pot alege decorațiuni care să îi poarte pe invitați în jurul lumii. Prețurile pentru aceste amenajări pornesc de la 1500 de euro, dar pot ajunge chiar și la câteva mii.

Denisa Nicoară: "Avem panou cu voal, care duce către India, prin culori și design. Este un stil cu multe culori, aparte și care se regăsește numai aici în acest colț al lumii, exotic. În cealaltă parte a standului avem Grecia, avem nuanțe de alb, albastru, mov mai deschis, mergem cu gândul spre mare folosim și scoicile în decorul nostru"

Organizatorii au sugestii și pentru desert.

Vlad Mureșan, proprietar cofetărie:"Am plecat în Brazilia și am adus ideea de fructul pasiunii cu ciocolată, Italia cu un canolo cu fistic, dar de altfel și canoli cu vanilie ca în Orientul Mijlociu.''

Chiar și cei mici vor avea parte de câteva ore de distracție în compania animatorilor, așa că părinții pot fi liniștiți.

Bogdan Tudor, organizator evenimente copii: "Le amenajăm un spațiu pentru ei să nu deranjeze nuntă. 4 ore costă 600 de lei"

Toate aceste lucruri au și un preț.

Anca Gadalean, organizator eveniment:" În medie o nuntă poate costă de la 10 mii de euro în sus."

Târgul are loc în aceste zile la Palatul Banffy din Cluj-Napoca.

Mirii români căutați de un american pe Facebook, găsiți. Pozele de la nunta lor din 1981
Nunta Prințului Harry ar putea genera un profit de 500 de milioane de lire
Cum arată invitațiile de nuntă ale polițistului Marian Godină. Mesajul este inedit
VIDEO PROTVPLUS.RO