Tanara care s-a aruncat de la etajul opt, inmormantata


Ultimul update: Sambata 26 Mai 2012 22:57
Data publicarii: Duminica 28 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale
Ghinion dupa ghinon pentru o familie din Galati!

Fata de 18 ani din Brasov era insarcinata in luna a saptea. S-a zdrobit de caldaram impreuna cu copilul pe care il purta in pantece, suparata ca iubitul o parasise.

A fost prea tanara ca sa moara, iar tragedia este cu atat mai mare cu cat, impreuna cu Camelia, o eleva in clasa a XII-a, si-a gasit sfarsitul baietelul acesteia, inca nenascut. Cincizeci de persoane au tinut sa-i fie alaturi tinerei care si-a iubit atat de mult prietenul, incat nu suportat gandul ca-l va pierde, dupa ce acesta i-a spus ca vrea sa puna capat relatiei. 

L-a rugat sa ii mai dea o sansa, iar Florin a acceptat sa-i faca o vizita, insa a fost neclintit in hotararea lui. Cand barbatul a iesit din apartamentul situat la etajul opt, Camelia parca si-a pierdut mintile. S-a agatat de balustrada balconului si a strigat in gura mare ca se arunca, sub ochii ingroziti ai unei colege.

Gravida s-a zdrobit de pamant, iar toate eforturile medicilor de a o salva pe ea sau pe copil au fost in zadar.

Parintii Cameliei au divortat si lucreaza in strainatate, unul in Italia altul in Germania. Mama fetei este devastata si nu crede ca-si va mai reveni vreodata dupa ce si-a pierdut copila si, impreuna cu aceasta, nepotelul inca nenascut. Este convinsa ca fata nu a vrut sa se sinucida, si ca doar a incercat sa-si sperie prietenul. Din pacate insa, acest lucru conteaza acum prea putin.

Sursa: Pro TV

Brasov: o tanara insarcinata a murit dupa ce a cazut de la etajul opt
VIDEO PROTVPLUS.RO