Spectacol pe 2 si 4 roti in Piata Constitutiei din Capitala. Surpriza evenimentului: doua creatii venite parca din Mad Max

Ultima actualizare: 15-09-2015 07:01

Daca pilotii de masini modificate au ars cauciucurile fara mila, motociclistii au dat dovada de cumpatare intr-o competitie de mers incet.

La show-ul din acest weekend nu au lipsit nici iubitorii de masini speciale, cu doua creatii venite parca din filmele Mad Max si Cursa Mortala.

Motoarele au stat cuminti pana la proba de mers incet. O proba de indemanare si echilibru, care nu pune pret pe putere sau viteza. Castigator iese cel care ajunge ultimul la linia de sosire, fara sa puna piciorul jos.

Calin, castigatorul probei: "Din punctul meu de vedere a merge cu motocicleta nu inseamna sa mergi cu viteza. Trebuie sa ai timp sa te uiti in stanga in dreapta, sa admiri ce vezi in jurul tau si mai ales sa ai grija de ceilalti din jur."

Trecem la excentricii show-ului auto-moto din weekend-ul acesta: trei frati mecanici pasionati de filme, care sudeaza mai bine decat vorbesc, spun ei. Am fost totusi curiosi sa-i intrebam ce-a fost in mintea lor cand au pus pe roti aceste piese unicat care au ceva din Frankestein, Al Doilea Razboi Mondial, Mad Max si Death Race luate la un loc.

Caroseria din imagine a costat 7 sute de lei si tot atatea zile de lucru. Nu poate circula pe drumurile publice, dar face senzatie in rest.

Show-ul Auto-Moto continua cu partea a doua duminica, tot in Piata Constitutiei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO