Solutiile gasite de bucuresteni ca sa 'pacaleasca' muntii de zapada care sufoca traficul. Cat costa deszapezitul masinii


Ultimul update: Miercuri 05 Februarie 2014 07:00
Data publicarii: Duminica 02 Februarie 2014 20:13
Categorie: Stiri Sociale

Daca bucurestenii n-au ajuns in munti, au venit muntii la ei. Muntii de zapada pe care ii vedem prin mai toate intersectiile mari.

Multe strazi secundare au ramas necuratate, iar soferii au preferat sa-si lase masinile in nameti. Pe de-o parte, acest lucru ingreuneaza munca utilajelor, pe de alta nici oamenii n-au unde sa dea zapada daca se apuca sa-si curete autoturismele sau locurile de parcare.

O familie a reusit dupa aproape o ora sa-si scoata masina din nameti, dupa ce in ultima saptamana autoturismul a fost lasat in parcarea din fata blocului. Chiar daca n-o vor folosi nici in urmatoarele zile, cel putin au curatat-o.

Cu cat este mormanul mai mare, cu atat creste si suma ceruta de un domn pentru deszapezirea masinii sau a locuintei.

''50-70 de lei. Depinde...am strans cam 15 milioane in ultima saptamana, sa iau mancare la copii. Dupa ce terminam cu masina asta mergem in alta parte la o casa...''

O plimbare pe bulevardele din capitala ne arata ca nu vom scapa curand de muntii de zapada. Oamenii au preferat sa-si lase masinile parcate, ingropate in nameti decat sa fie amendati ca dau zapada pe strada. Problemele apar atunci cand strazile nu pot fi curatate din cauza autoturismelor parcate neregulamentar.

VIDEO PROTVPLUS.RO