Solutia gasita de tinerii din Galati pentru a-l convinge pe primar sa repare strazile. "Prea multe gropi si prea putin spray"

Dată publicare: 10-05-2015 08:04
Dată actualizare: 13-05-2015 06:56


De sambata noapte, orasul Galati este plin de flori colorate si buburuze pe asfalt. Pare a fi un peisaj de poveste, dar, din pacate, e vorba despre zecile de gropi care subit au prins viata.

Cativa tineri le-au pictat pe toate cu spray-uri, in speranta ca, macar prin arta, ii vor sensibiliza pe cei din primarie si ii vor convinge sa repare drumurile. Sunt membrii unui club de automobilism si au iesit pe strazi ca sa deseneze pe asfalt ca-n copilarie. Astfel, in jurul gropilor au aparut flori si buburuze...

Un tanar s-a apucat de asfaltat... pe cont propriu. A turnat un sac de ciment intr-o groapa „Sunt mandra”, spune una dintre participantele la actiune despre opera ei, „dar de primarul nostru nu prea sunt mandra, ca nu prea face treaba buna!"

Pentru multi dintre soferi, actiunea de azi-noapte e gluma amara si, dezamagiti, nu se asteapta la cine stie ce rezultate. Si anul trecut au colorat gropile din asfalt, insa arta n-a sensibilizat pe nimeni. Singurii afectati au ramas tot soferii. "Prea multe gropi si prea putin spray, sincer...!", spune unul dintre ei

Si la Brasov, cativa tineri au atras atentia autoritatilor printr-o actiune inedita. In plina zi, pe DN1 A, intre Sacele si Brasov, au plantat panselute intr-o groapa adanca. Iar in zilele ce-au urmat, ea a fost intr-adevar astupata. Nu si altele, din pacate, aflate la zece metri distanta.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO