Situatie absurda la Alba Iulia. Oamenii au stat 3 zile degeaba la coada pentru un loc de parcare


Ultimul update: Joi 07 Noiembrie 2013 00:01
Data publicarii: Luni 04 Noiembrie 2013 19:24
Categorie: Stiri Sociale

Dupa doua zile in care sute de oameni au stat la cozi nesfarsite pentru a prinde un loc de parcare, luni au aflat ca efortul lor a fost zadarnic.

Pentru cele 700 de locuri disponibile s-au inscris doar 430 de solicitanti. Soferii au intocmit si liste, iar din trei in trei ore au facut cu schimbul pentru a putea rezista pana luni dimineata, cand s-au deschis ghiseele.

Inca de sambata, de la ora 7:00 dimineata, oamenii s-au asezat la coada, in frig, sa fie siguri ca vor primi un loc de parcare.

Dumitru Dicu, localnic: "Stau de dimineata, de la ora 7:00, si o sa stau pana luni dimineata, la ora 8:00. Nu plec de aici".

Iar oamenii s-au tinut de cuvant si au rezistat eroic pana luni dimineata. Insa cand s-au deschis ghiseele au aflat cu stupoare ca au stat la coada degeaba. S-au batut pe 700 de locuri disponibile, dar pana acum doar 430 de doritori s-au prezentat la Primarie.

Florin Petrescu, solicitant: "Sambata am stat 14 ore, dupa aia, plantonul, cum s-au facut grupele si acuma, dimineata, iara de la ora 4:00. Am reusit intr-un final sa obtin si un loc de parcare in zona arondata".

Mihai Coser, purtatorul de cuvant al Primariei Alba Iulia: "Fiecare cetatean vrea sa aiba un loc anume din bateriile pe care noi le punem la dispozitie, drept pentru care s-a instalat o regula a strazii, sa spunem drept".

Dupa ce dosarele vor fi analizate, se va face si repartitia locurilor pentru care oamenii trebuie sa plateasca 126 de lei pe an.

Orasul din Romania unde oamenii ingheata de frig de 48 ore la Primarie pentru un loc de parcare
A parcat masina pe un loc destinat persoanelor cu handicap. Ce mesaj a gasit in geam cand s-a intors
VIDEO PROTVPLUS.RO