Sedinte de masaj, cumparaturi si jocuri pe calculator. Cum s-au relaxat romanii in a doua zi de Craciun

Ultima actualizare: 29-12-2014 07:02

Regulile Craciunului modern sunt cat se poate de clare si nu pot fi incalcate: dupa ce a despachetat cadourile si a dat Like felicitarilor de pe Facebook, tot romanul merge cu intreaga familie sa colinde mallurile.

Cu ce si-au umplut timpul oamenii? Sedinte de masaj in fotolii, jocuri pe calculator si, daca au avut noroc de o masa libera, au mancat la fast-food.

Tanti Doinita a venit de la Videle si incearca sa se relaxeze dupa cateva zile de munca la bucatele de Craciun. Fotoliul de masaj i-a inghitit 5 lei si o tine ocupata 5 minute.

Doinita Uta: "Aveam nevoie de un Masaj. Ma dor oasele. Am facut carnatii, toba."

La 10 metri distanta, insirati pe jos, mai multi baieti au cazut prada altei activitati de mall: jocurile pe calculator. Gasim pasionati de toate varstele, de la 5 pana la 40 de ani.

Tanar: "Era urat afara si nu aveam ce face in casa. La mall e mai multa lume, acasa suntem doar noi doi."

Ingrijorati ca ar putea ramane o singura secunda cu frigiderul gol, cei mai multi au dat o raita si prin hipermarket.

Client: "Ne facem ultimele cumparaturi. Nu numai paine, smantana vin."

Cum unii dintre copii nu au fost multumiti de cadourile Mosului, parintii le-au dat posibilitatea sambata sa isi aleaga altele.

Aglomeratie a fost si la casele de schimb valutar, dar si in parcare, semn romanii care mai au rezerve de bani nu sunt pregatiti inca sa spuna stop cumparaturilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO