Sedinte de masaj, cumparaturi si jocuri pe calculator. Cum s-au relaxat romanii in a doua zi de Craciun

26-12-2014 18:34

Regulile Craciunului modern sunt cat se poate de clare si nu pot fi incalcate: dupa ce a despachetat cadourile si a dat Like felicitarilor de pe Facebook, tot romanul merge cu intreaga familie sa colinde mallurile.

Cu ce si-au umplut timpul oamenii? Sedinte de masaj in fotolii, jocuri pe calculator si, daca au avut noroc de o masa libera, au mancat la fast-food.

Tanti Doinita a venit de la Videle si incearca sa se relaxeze dupa cateva zile de munca la bucatele de Craciun. Fotoliul de masaj i-a inghitit 5 lei si o tine ocupata 5 minute.

Doinita Uta: "Aveam nevoie de un Masaj. Ma dor oasele. Am facut carnatii, toba."

La 10 metri distanta, insirati pe jos, mai multi baieti au cazut prada altei activitati de mall: jocurile pe calculator. Gasim pasionati de toate varstele, de la 5 pana la 40 de ani.

Tanar: "Era urat afara si nu aveam ce face in casa. La mall e mai multa lume, acasa suntem doar noi doi."

Ingrijorati ca ar putea ramane o singura secunda cu frigiderul gol, cei mai multi au dat o raita si prin hipermarket.

Client: "Ne facem ultimele cumparaturi. Nu numai paine, smantana vin."

Cum unii dintre copii nu au fost multumiti de cadourile Mosului, parintii le-au dat posibilitatea sambata sa isi aleaga altele.

Aglomeratie a fost si la casele de schimb valutar, dar si in parcare, semn romanii care mai au rezerve de bani nu sunt pregatiti inca sa spuna stop cumparaturilor.


VIDEO PROTVPLUS.RO