Seara magica la Festivalul de Teatru Experimental de la Cluj. Concurentul de la Romanii au Talent care a uimit publicul

21-05-2016 08:40

A fost o seara magica pentru sute de clujeni. Ei au avut ocazia sa vada in premiera in Romania un spectacol de teatru la inaltime, cu actori atarnati deasupra solului.

In plus, publicul a urmarit cu interes si un moment de acrobatie oferit de un fost concurent de la Romanii au talent. Evenimentele fac parte din programul Festivalului International de Teatru Experimental "Man in Fest". Aflat la a noua editie, isi propune sa aduca teatrul mai aproape de public, in strada.

Fatada unei cladiri din Cluj Napoca a prins viata aseara datorita unei trupe de teatru din Italia. Artistii au oferit un spectacol in premiera pentru tara noastra. Si-au interpretat rolurile impecabil desi au stat atarnati in aer, la cativa metri de sol.

Alessandra Lanciotti si Marco Manunucci, actori: "Daca iti place cu adevarat ceea ce faci, oamenii vor simti asta. Daca nu iti place, ei simt ca faci asta doar ca job si nu faci ceea ce iti place."

Marius Pallade Agarbiceanu, manager compania "Teatrul Imposibil": "Ne aduce o mica poveste din viata noastra de zi cu zi, o familie care se iubeste, care se cearta, care isi arunca hainele pe geam, deci ne vom regasi cu siguranta fiecare dintre noi."

Actorii au si interactionat cu oamenii care i-au privit cu sufletul la gura.

Fata: "Mi se pare frumos ca interactioneaza si cu publicul, chiar e un eveniment unic pana acum."

Reporter: "Ati mai fost la astfel de spectacole?"
Baiat: "Pana acum, nu."

Si Marian Sas, fost concurent la Romanii au talent, i-a impresionat pe cei prezenti in centrul orasului.

Marian Sas: "Foarte fun, emotii mari. Responsabilitatea mea ca si artist este sa dau tot ce pot si sa multumesc publicul pentru ca de aceea am venit, sa ma vada."

Numarul de acrobatie executat la intaltime a fost indelung aplaudat.

Fata: "A fost foarte frumos, l-am mai vazut pe baiat dansand. Eu am frica de 2-3 metri inaltime, deci foarte foarte frumos, sincer, apreciez."

Daca ati ratat spectacolul, trebuie sa stiti ca momentele speciale vor fi reluate si sambata seara, in acelasi loc, de la ora 22, dar organizatorii au pregatit si alte surprize pentru iubitorii de frumos.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO