Scandal cu o firma de asigurari auto. Zeci de soferi romani, revoltati


Ultimul update: Joi 07 Iunie 2012 14:20
Data publicarii: Marti 22 Martie 2011 18:27
Categorie: Stiri Sociale

"Ne pare rau, nu va putem despagubi, pentru ca accidentul nu a avut loc". Zeci de soferi romani au primit un asemenea raspuns, dupa ce au avut ghinionul sa isi distruga masinile, in diverse situatii nefericite.

Coincidenta sau nu, toti aveau polita la aceeasi companie de asigurari. Satui sa fie ignorati, oamenii au facut plangere la politie.

Trei masini s-au lovit in lant, dupa ce un individ nu a franat la timp, a oprit intr-un autoturism, care la randul lui, a intrat in cel din fata. Politia a facut o cercetare la fata locului, iar nevinovatii au primit asigurarea obligatorie a celui care i-a lasat pietoni. Cand sa isi primeasca banii li s-a comunicat ca cererea a fost respinsa.

Acelasi raspuns l-a primit si Marilena Chirita. Femeia conducea masina pe un drum cu prioriate cand, de pe o strada laterala, a iesit o soferita care nu a respectat indicatorul "cedeaza trecerea".

In ciuda evidentelor, compania de asigurari nu a vrut sa o despagubeasca. Explicatia? Acel accident nu s-a intamplat.

Suparata ca a fost facuta mincinoasa victima a depus plangere la politie. In aceeasi situatie sunt cel putin 200 de soferi care vor sa deschida si un proces civil.

Intr-un comunicat de presa, firma de asigurari precizeaza ca toate accidentele prezentate sunt  tentative de frauda: "Acestea se intampla datorita unor persoane care nu urmaresc decat insusirea unor despagubiri necuvenite prin inscenarea de accidente sau schimbarea culpei intr-un eveniment rutier".

Politistii au inceput cercetarile fata de asigurator pentru inselaciune.

Cei mai fericiti soferi din tara sunt la Deva. Nu platesc locul de parcare
Avem asigurare CASCO, dar tot trebuie sa platim daca patim ceva cu masina
Soferii bucuresteni au invatat lectia. Multi poarta centura de siguranta
VIDEO PROTVPLUS.RO