Sarbatoare la Gradina Zoologica din Bucuresti. Copiii le-au cantat "La Multi Ani" animalelor si le-au pregatit tort cu fructe

01-10-2016 18:39


Ca o mare familie - asa au fost astazi copiii si animalele de la Gradina Zoologica din Bucuresti. Cei mici au sarbatorit in avans Ziua Internationala a Animalelor.

Si-au rasfatat prietenii lemuri, maimute sau ursi cu tort de fructe facut chiar de ei. Au plantat flori in gradina si le-au adus animalelor preferate desenele lor. Ba chiar le-au cantat "multi ani"

Ursoaica Gina a fost poate cel mai rasfatat animal de la Zoo. Copii i-au pregatit cel mai mare tort cu fructe si i-au cantat separat de restul animalelor, "La multi ani".

Bineinteles si leul a atras toate privirile, mai ales ca a fost bine dispus si a stat neclintit in fata admiratorilor.

Reporter: De ce i se spune leului rege?
Copil: Pentru ca...e printul padurii. E periculos.
Reporter: De unde stii?
Copil: De la televizor.

Multi fani au avut si simpaticii lemuri, care s-au infruptat din tortul facut de copii. Ca la o adevarata aniversare, copiii au venit in casa animalelor pregatiti cu cadouri. Toata gradina zoologica a fost infrumusetata cu desenele si urarile lor, dar si cu florile plantate.

Ca sa fie intelesi si de animalele exotice, venite de departe, musafirii au cantat la multi ani si in engleza. Copiii au vrut sa marcheze astfel Ziua Internationala a Animalelor, care se sarbatoreste pe 4 octombrie.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO