Sania va fi accesoriul de baza in acest weekend pe Valea Prahovei

Dată publicare: 12-12-2008 00:00
Dată actualizare: 21-03-2012 07:49


Nu este destula zapada pentru schi, dar petece numai bune de sanius exista. In plus sunt inca in stare buna partiile de incepatori.


Se anunta un weekend foarte bun pentru cei care vor sa se initieze in sporturile de iarna. La Predeal si Poiana Brasov, sunt functionale doar partiile de incepatori, unde tunurile de zapada au reusit sa mentina strat optim de omat.

Singurele locuri unde se poate schia sunt Partia Bradul din Poiana Brasov si partia de incepatori din Predeal. Zapada artificiala produsa in ultimele zile e suficienta ca sa-i multumeasca pe turistii care acum iau primele lectii de schi.

Turistii au inceput sa vina la munte chiar daca e putina zapada. Hotelierii ii astepata cu oferte bune pentru acest sfarsit de saptamana. O camera dubla la un hotel de patru stele din Sinaia costa 300 de lei, in acest pret este inclus si micul dejun si accesul la SPA.

La trei stele, pretul dublei nu depaseste 220 de lei, iar la doua stele, 180 de lei. Daca doriti ceva mai intim si mai ieftin puteti alege o pensiune, unde preturile pentru o noapte de cazare variaza intre 80 de lei si 120 de lei.


VIDEO PROTVPLUS.RO