Bocancii si gecile incalzite, "armele" de ultima generatie ale romanilor impotriva gerului

Dată publicare: 13-12-2012 18:31
Dată actualizare: 16-12-2012 02:57


Iarna va pune Romania la grea incercare, iar pentru asta comerciantii sunt pregatiti cu fel de fel de solutii anti-ger.

De la bocanci sau geci incalzite electronic, pana la geluri speciale, care produc caldura din nimic, toate sunt de vanzare in magazinele de la noi, pentru clientii care ar da oricat ca sa nu tremure.

V-ati pus la incarcat bocancii? Anul acesta au intrat puternic pe piata de la noi ghetele-calorifer. Incaltarile au baterii care, printr-un sistem special, transmit caldura la glezne si degete.

Bateria incarcata la priza sau prin USB tine cam 4-5 ore si temperatura din interior poate ajunge pana la 40 de grade Celsius in conditii de ger. Atat de cautati au fost incat ii mai gasim doar in magazinele online.

O alta noutate este gelul special. care dezvolta o reactie chimica. Se incalzeste instantaneu, rezista cam o ora si tine la o mie de activari.

Iata care sunt punctele esentiale pe care trebuie sa le acoperim atunci cand stam timp indelungat in frig: sub gat si la incheieturile mainilor.

Vremea rea a golit si rafturile magazinelor de bricolaj. Oamenii au cumparat lopeti, material antiderapant, tunuri de aer cald, generatoare electrice sau sobe.

Comerciantii vorbesc de vanzari mai mari si cu 80% de cand a cazut prima zapada.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO