Revelionul în stradă în marile orașe. ”Am venit cu vâscul. Cam ruşinoase sibiencele”

Dată publicare: 01-01-2019 17:49
Dată actualizare: 01-01-2019 19:33


Vremea blândă i-a îmbiat pe românii din toate oraşele ţării să petreacă Revelionul în pieţele mari unde au fost organizate concerte şi focuri de artificii.

Au trecut în noul an cu şampanie şi voie bună. Artiştii români şi străini le-au adus aminte de tinereţe celor mai în vârstă, iar pe tineri i-au convins să danseze până spre dimineaţă.

În Piaţa Mare din Sibiu, mii de oameni au numărat împreună la 12 noaptea. Au ciocnit, apoi s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat fericiţi că au intrat cu bine în noul an.

”Sănătate, să fie bine şi să ni se împlinească toate dorinţele! Eu am venit cu vâscul. Nu am avut noroc, din păcate. Cam ruşinoase sibiencele. Cam ruşinoase...", spune un tânăr.

Petrecerea a fost întreţinută de formaţia BZN.

Petrecerea de stradă a fost un succes şi în Cluj-Napoca, mai ales că oamenii au putut să patineze gratuit până la miezul nopţii.

La malul mării, petrecerea s-a ţinut în piaţa Ovidiu din Constanța. Iar la Timişoara, oamenii au dansat până în zori în fața Operei.

În Iaşi au răsunat hiturile anilor '80. În faţa Palatului Culturii au cântat artiştii de la Saragossa Band. Iar în Bacău Alphaville a urat de pe scenă românilor să rămână mereu tineri.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Tags: revelion, concerte,


VIDEO PROTVPLUS.RO