Romanii au dat navala la raionul de fructe. Ce spun medicii despre curele de slabire post-sarbatori

Dată publicare: 02-01-2014 19:07
Dată actualizare: 05-01-2014 06:49


Un strain, aflat pentru prima data intr-un magazin de-al nostru, ar fi spus cu mana pe inima ca romanul stramba din nas la carne si e mare amator de fructe si legume.

Absolut miraculos, doar raioanele cu verdeturi si citrice au avut clienti in persoanele celor rapusi de mesele imbelsugate si care cu siguranta si-au jurat: de maine intru la cura de slabire.

Cand ai burta plina esti dintr-o data dusman declarat al fripturilor. Altfel nu se explica de ce multi au ocolit cu spaima raionul de carne si s-au napustit la cel de fructe si legume. Nu de alta, dar multi s-au trezit la final de sarbatori ca sunt nevoiti, in cel mai bun caz, sa schimbe gaura de la curea.

Un studiu recent arata ca in perioada sarbatorilor ne ingrasam, in medie, cu un kilogram. Inainte sa spuneti ca este totusi prea putin, aflati ca e un studiu de-al americanilor. Acolo nu exista meniu traditional de sarbatori. Ei prefera vita, in timp ce la noi vedeta este porcul.

Pe de alta parte, nu ar strica sa stiti ca, potrivit medicilor, toate kilogramele luate de sarbatori se dau foarte greu jos.


VIDEO PROTVPLUS.RO