REVELION 2014. Programul petrecerilor din marile piete ale Romaniei pentru noaptea de Anul Nou

Dată publicare: 17-12-2013 18:35
Dată actualizare: 28-01-2014 07:03


De Revelion, toate marile piete ale Romaniei se vor transforma in imense scene de petrecere. Asa ca, daca nu planuiti sa stati doar la masa aveti unde sa va distrati in noaptea dintre ani.

In Bucuresti se organizeza cel putin trei spectacole, iar autoritatile din Brasov, Iasi sau Cluj promit si ele ca pe 31 decembrie cerul va fi luminat de artificii si lasere.

40.000 de oameni sunt asteptati pe 31 decembrie incepand cu ora 20 in Piata Constitutiei. Organizatotii promit un show incendiar cu cele mai tari trupe ale momentului, o scena cu o deschidere de peste 50 de metri, iar la miezul noptii un spectacol de artificii care va lumina cerul timp de 15 minute.

Loredana si Smiley sunt doar doi dintre artistii care vor urca pe scena. Spectatorii care nu vor avea loc in Piata Constitutiei pot urmari spectacolul de pe Bulevardul Unirii unde vor fi amplasate mai multe ecrane uriase.

Nebunie va fi si in Parcul Titan.

"Avem bucuria sa-i avem alaturi de noi pe Anes, pe Proconsul, pe Bere Gratis, Roua, Mihai Margineanu, Puya, trupa Hara, Antonia si Vunk", a spus Mioara Matei, seful Directiei de Cultura Sector 3.

Sa nu uitam nici de faimosul revelion organizat de primarul Sectorului 5 la Romexpo. Petrecerea va incepe la ora 20 cu muzica de cafe concert, iar cei 6.000 de invitati vor plati pentru patru feluri de mancare si bautura.

Si la Cluj se simte ca se apropie sarbatorile. Bradul a fost instalat si impodobit deja, iar in Piata Unirii se va organiza un show.

12.000 de euro ii va costa pe clujeni petrecerea dintre ani care va avea loc in centrul orasului, in Piata Unirii. Acestia vor avea parte de spectacole de muzica populara si usoara, apoi, seara se va incheia cu un spectaculos foc de artificii.

Si in Piata Sfatului va fi galagie mare.

In noaptea dintre ani, in Piata Sfatului se vor aduna aproximativ 10.000 de oameni din toate colturile lumii. La ora 22:30 se da startul la petrecere, iar cei de aici se vor putea incalzi cu mancare gatita, ceai sau vin fiert de la tarabele deja instalate.

La miezul noptii se va porni si focul de artificii, care va tine aproximativ 15 minute.

Elly White, Trupa Veche dar si cantareti de muzica populara vor intretine atmosfera.


VIDEO PROTVPLUS.RO