Reactiile copiilor cand gasesc in ghete cadourile lasate de Mos Nicolae. Cei foarte cuminti au primit tablete. VIDEO si FOTO

Ultima actualizare: 09-12-2014 06:52
Reactia unei fetite atunci cand vede ce a primit d...
Reactiile copiilor cand gasesc in ghete cadourile ...

Curiosi peste masura si cu un zambet hot, milioane de copii care au dormit iepureste s-au trezit dimineata cu un singur gand: sa ajunga mai repede langa ghetute si sa verifice daca Mosul cel darnic le-a adus cate ceva sau i-a lasat desculti.

Batranelul nu i-a dezamagit. Nu a avut inima sa fie aspru nici macar in cazul neobrazatilor. Pe unde a trecut a impartit dulciuri, jucarii, hainute, iar in situatii exceptionale chiar si cate o tableta.

Desi are doar 2 ani si jumatate, Ayana a avut o lista lunga pentru Mos Nicolae. Pesemne ca a fost cea mai cuminte de pe strada ei, din moment ce a gasit in ghetute chiar si o tableta.

La fel de incantata a fost si Mara, care a gasit langa geam surprizele de la Mos.

Desi istovit de pe drum, Mos Nicolae s-a strecurat vineri noapte si in casuta in care locuiesc Stefan si Andrei. Si dupa ce s-a odihnit putin, le-a umplut cu dulciuri ghetutele.

Apoi, a poposit si la o fetita, care, suprinsa de darnicia lui, nu stie la ce sa se uite intai.

Incarcat cu daruri, a trecut si prin Timisoara. Vladut n-a apucat sa-l vada, dar s-a bucurat de cele ramase in urma lui.

Dominic si Sophia au lucrat in echipa. Au scos din dulap toate perechile de ghete si le-au lustruit. Dimineata au fost rasplatiti pentru efortul lor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO