Protest spontan într-o comună din Bihor. Oamenii sunt furioși pentru că drumurile sunt pline de gropi și de noroi

03-01-2018 17:00


Protest spontan în mijlocul unei comune din Bihor. Cîteva zeci de localnici s-au adunat în fața Primăriei, ca să blocheze șoseaua. 

Oamenii se plâng că, de ani de zile, umblă pe ulițe desfundate și pline de noroi, pentru că lucrările la canalizare nu au fost terminate.

Situația pare fără ieșire, de vreme ce firma executantă a intrat în insolvență!

Locuitorii din Chișlaz spun că au ajuns la capătul răbdării. Ulițele din sat sunt pline de gropi, bălți și noroi.

Localnic: "Conform lucrării, nu s-au tasat terenul, nu s-a făcut nimica, drumurile ni le-au lăsat toate stricate. Începînd de când a început Bechtelul să facă autostrada ne-a distrus și drumul de la intrarea din sat care l-am avut asfaltat."

La un moment dat, primarul a încercat să explice situația.

Mihai Kosztandi, primar comună Chișlaz: "Anul trecut au lucrat în zona aceea, unde este noroi, dar neavînd putere economică n-au reușit să termine lucrările și acuma stăm și așteptăm să renunțe la contract. Oamenii au dreptate, pentru că lucrarea nu s-a realizat, s-a abandonat și bineînțeles că suntem în șantier."

Oamenii s-au plâns primarului că, în caz de urgență, sunt victime sigure.

Ei i-au cerut primarului să solicite ajutor de la consiliul județean, ca să poată, măcar, să paveze ulițele cu piatră. În caz contrar, sunt deciși ca la viitorul protest să blocheze accesul în comuna lor.

VIDEO PROTVPLUS.RO