Protest inedit, lansat pe Facebook. ”Sâmbătă, parcăm mașinile la Parlament”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 06 Iunie 2018 15:55
Categorie: Stiri Sociale
masini, parcare, parlament,

Protest inedit anunțat pe Facebook după ce Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că s-a dat aprobare pentru ca participanții la mitingul PSD de sâmbătă să poată folosi parcarea Parlamentului.

”Sâmbătă, parcăm mașinile la Parlament. PSD vrea să transforme Clădirea Parlamentului în propria moșie. Clădirea Parlamentului este spațiul tuturor cetățenilor, nu doar al PSD. Dacă ei au votat să poată parca toate autocarele care vor ajunge în București la mitingul PSD, putem și noi”, a scris Laurențiu Dinca, organizatorul protestului, pe Facebook. Peste 470 de persoane s-au arătat interesate de apelul lansat.

Parcarea Parlamentului va putea fi folosită gratuit sâmbătă de parlamentarii PSD care vor veni la mitingul Partidului Social Democrat, precum și de către ”invitații” acestora. Informația a fost confirmată de președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a precizat că o decizie în acest sens a fost votată de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. El a recunoscut că această decizie nu era necesară.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Facebook

PSD va folosi gratuit parcarea Parlamentului pentru miting. Tăriceanu: Nu se schimbă nimic. E clar?
VIDEO PROTVPLUS.RO