Promotia unui magazin din Satu Mare pentru elevi: Primesti gratis o ciocolata pentru o nota de 10


Ultimul update: Vineri 02 Noiembrie 2012 01:04
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2012 18:53
Categorie: Stiri Sociale

Pentru fiecare nota de 10 in catalog primesti gratis o ciocolata! Este metoda inedita prin care patronul unui magazin din Satu Mare incearca sa ii motiveze pe scolari sa invete mai bine.

Si pana acum a functionat, recunoaste omul cu zambetul pe buze: de doua saptamani elevii vin aproape zilnic la magazin sa isi primeasca rasplata.

Erica a aflat de promotia de la magazin in urma cu doua saptamani. Si nu este singura. Toti elevii parca au devenit mai sarguinciosi de cand stiu ca vor primi o ciocolata gratis. De multe ori stau cu randul in fata vanzatoarei ca sa isi aleaga "premiul".

Iar cine are mai multe note de 10, este rasplatit pe masura: cate o ciocolata pentru fiecare. Ca sa nu triseze nimeni, vanzatoarea le cere carnetul de note si apoi le face tuturor un semn in dreptul fiecarei note pentru care au primit dulciurile.

Silvester Zsolt, patronul magazinului, spune ca de doua saptamani a inceput aceasta actiune si pana acum a dat 4 kilograme de ciocolata.

Patronul a mai precizat ca e dezinteresat si ca nu vrea decat sa le faca o bucurie copiilor. El promite ca promotia va dura pana la sfarsitul anului. Parintii copiilor sunt incantati de idee doar pana la un punct. Cei mici risca acum sa isi strice dantura daca invata prea bine.

VIDEO PROTVPLUS.RO