Programul magazinelor de Sarbatori. Pana la ce ora sunt deschise Carrefour, Cora, Auchan, Metro si Selgros pana de Craciun

Dată publicare: 18-12-2016 09:30
Dată actualizare: 21-12-2016 01:01


Mai este o saptamana pana la Craciun, dar marile magazine din Bucuresti au fost luate cu asalt de clienti nerabdatori. Ca sa nu intre in "febra" cumparaturilor, spun ei, au profitat de programul prelungit, deja valabil in multe locuri.

Inarmati cu multa rabdare au "alergat" printre rafturi pana aproape de miezul noptii, iar listele au fost lungi - carne, fructe, dulciuri, bautura, cadouri si multe altele. Hotarati sau indecisi, bucurestenii au analizat cu atentie produsele expuse in magazinele care au avut usile larg deschise.

Programul magazinelor de Sarbatori

Mai multe hipermarketuri, care inchid in mod normal la ora 22, si-au prelungit programul in aceasta perioada. Pana la Craciun, unele se vor deschide chiar si de la 5 dimineata si vor vinde pana la miezul noptii.

Carrefour: 7.00 - 24.00

Cora: 08.00 - 24.00

Auchan: 07.00 - 24.00

Metro: 05.00 - 23.00

Selgros: 06.00 - 23.00

Fata: "Ceai cu aroma de sarbatori, ca sa se simta si gustul, o cana, o carte poate. Persoanelor dragi, mama, tata, iubitul si prietena cea mai buna."

Multi au profitat de programul prelungit in speranta ca noaptea va fi un sfetnic bun.

Fata: "Pentru prieteni, pentru mine chiar. Ma uitam la o scurta istorie a romanilor."
Reporter: "Cui ati darui cartea?"
Fata: "Poate prietenului meu, ma uitam la o varianta in engleza si el e strain, ii prinde bine o introducere in cultura romaneasca."

Reporter: "Cadouri de Craciun?"
Fata: "Da, in cautarea lor. O carte, o atentie. Pentru prieteni."

Baiat: "Ma uit asa... o carte mai degraba, dar am vazut si multe chestii interesante, de la ceaiuri, la canute. Pentru cadou gasesti ceva aici sigur."

Ana Niculescu, PR librarie: "De obicei clientii vin sa isi faca cumparaturile de Craciun seara, dupa ce termina serviciul si ca sa le venim in intampinare am decis, ca in fiecare an, sa prelungim programul."
Reporter: "Sunt mai multi clienti in acest orar?"
Ana Niculescu: "Da. Traficul a cresct semnificativ in zilele acestea."

Si asta pentru ca...

Fata: "Suntem foarte ocupati si cand ne facem timp profitam de el."

Femeie: "Le luam din timp. Mai avem acasa un bebelus si stam sa adoarma, abia dupa pot sa plec."

Bucurestenii nu au pornit doar dupa cadouri. Isi fac deja provizii si pentru masa festiva, chiar daca mai sunt sapte zile pana la Craciun.

Barbat, aratand spre cosul de cumparaturi: "Carne, fructe, legume si diverse chimicale care se termina."

Femeie: "De toate. E nevoie de toate in casa. De la fructe, legume, chiar si carne. Nu vrei sa intri in agitatia de Craciun, toata lumea se teme de ea si vrei sa iti rezolvi toate cumparaturile dinainte."

Cele mai multe magazine si hipermarketuri au in aceasta perioada program special de sarbatori. Detalii puteti gasi pe siteul nostru www.stirileprotv.ro.


VIDEO PROTVPLUS.RO