PRO TV suspendă filmările pentru emisiunea „România, te iubesc!”

Ultima actualizare: 22-03-2020 18:54
PRO TV suspendă filmările pentru emisiunea „România, te iubesc!”

În această perioadă, siguranța este pe primul loc. De aceea, PRO TV a decis suspendarea filmărilor emisiunii „România, te iubesc!”, pentru a asigura toate măsurile de protecție necesare echipei.

Începând de astăzi, 22 martie, duminca, la 18:00, telespectatorii vor revedea cele mai importante anchete pe care jurnaliștii emisiunii le-au realizat și care au avut un impact puternic la nivel de societate. Se vor redifuza anchete precum: „Vaslui, polul sărăciei”, „Fenomenul Italia” și „Prostie monumentală”.

„Pentru că săptămâna trecută am difuzat un nou episod al seriei „Județe la stăpân”, vă propunem săptămâna aceasta începutul seriei: ancheta realizată anul trecut la Vaslui de Paula Herlo. Vor urma alte câteva dintre cele mai urmărite materiale ale emisiunii.
Ne dorim să revenim la difuzarea normală a emisiunii cât de repede posibil, pentru moment, însă, siguranța și sănătatea echipei lărgite „România, te iubesc!” ne impun să limităm deplasările, anchetele și interviurile de care avem nevoie ca să ne construim materialele”, spune Cristian Leonte.

Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu și Rareș Năstase sunt alături de echipa Știrilor PRO TV și, respectând măsurile de prevenție, participă la realizarea materialelor care vizează evoluția epidemiei COVID19, pentru ca telespectatorii să fie informați corect și la timp.

De asemenea, de săptămâna viitoare, Cristian Leonte vă asteaptă cu cele mai importante subiecte, la știrile nopții. „Avem nevoie de informare corectă, constantă și echilibrată, mai mult ca de obicei. Echipa Știrilor PRO TV pune întotdeauna pe primul loc nevoia de informare a publicului său, în fiecare zi, la orice oră. Suntem o echipă puternică și inovatoare și mulțumim celor care ne urmăresc, la TV și online, pentru încredere. Tuturor, sănătate și cele bune, să ne vedem cu bine!”, spune Cristian Leonte.

Duminica, de la 18:00, vă așteptam să revedeți ediții de colecție România, te iubesc!, ediții în urma cărora au existat numeroase reacții din partea românilor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO