Primul grătar pe malul Dunării în 2018. ”Cârnați, mici, e excepțional”

×
Codul embed a fost copiat

La Galaţi, prima duminică cu adevărat frumoasă din acest an a umplut malurile Dunării de oameni veseli.

 

Au ieşit cu familia şi prietenii la primul grătar din sezon ori s-au grăbit să arunce undițele în apă.

Dacă săptămâna trecută a fost viscol, duminică au fost 17 grade. Destul pentru ca oamenii, sătui de stat între patru pereţi toată iarnă, să iasă la iarbă verde.

Bărbat: "Cârnaţi, mici, totul cu colesterol. E excepţional.

Citește și
carne porc
Românii consumă în medie 8 kg. de carne de porc în decembrie. Avertismentul nutriționiștilor
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

Bărbat: "Totul tradiţional, peşte prins de mine, cârnaţi făcuţi de noi. Plătică de Dunăre. I-am dat solzii la o parte, i-am dat sare, i-am pus pe grătar şi e o minunăţie. Mai trebuie să-i punem apă ca să facem saramura."

Pe malul Dunării, cei mai perseverenţi pescari au insistat să nu se întoarcă acasă cu mâna goală, însă apa prea rece nu i-a ajutat.

Copil: "E foarte bine, mă relaxează foarte mult când pescuiesc şi când prind un peşte sunt foarte bucuros."

Din păcate, meteorologii anunţă ploi pentru zilele următoare.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
Citește și...
Revelionul pe stil vechi, sărbătorit în toată ţara. Ce au făcut oamenii în Vaslui
Revelionul pe stil vechi, sărbătorit în toată ţara. Ce au făcut oamenii în Vaslui

A fost din nou Revelion. Creştinii de rit vechi au trecut şi ei în noul an, potrivit tradiţiei, şi au petrecut aşa cum se cuvine.

Românii consumă în medie 8 kg. de carne de porc în decembrie. Avertismentul nutriționiștilor
Românii consumă în medie 8 kg. de carne de porc în decembrie. Avertismentul nutriționiștilor

Românii consumă în medie 32 de kilograme de carne de porc pe an, iar un sfert din această cantitate ajunge în cuptor sau pe grătar, numai în decembrie.

Street Food Festival: calamar pe grătar, rapane și midii pe plită
Street Food Festival: calamar pe grătar, rapane și midii pe plită

Românii vor să fie provocaţi atunci când vine vorba de mâncare. Nu se mai mulţumesc cu pizza, hamburgeri sau hot dog la festivalurile de mâncare stradală.

Sfânta Maria, sărbătorită de români în aer liber, la grătare
Sfânta Maria, sărbătorită de români în aer liber, la grătare

Mulţi dintre cei care îşi sărbătoresc ziua de nume au petrecut cu prietenii la un grătar, la iarbă verde. În aer liber friptură e mai bună, iar vinul şi berea completează de minune carnea.

Recomandări
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână
Cum s-a adaptat un liceu de top din București la învățământul modern. Elevii de a 12-a vin la școală doar 3 zile pe săptămână

Unul din cele mai bune licee din București, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, a simțit că trebuie să se reinventeze. În urmă cu patru ani directoarea a gândit un proiect pilot îndrăzneț, mai apropiat de cerințele actuale ale învățământului.  

TAROM și-a
TAROM și-a "pensionat" o parte din flotă. Soartă grea pentru unele avioane Airbus A318

Avioane Airbus care au aparținut flotei TAROM au ajuns la fier vechi. Două dintre acestea au fost dezasamblate de noul proprietar direct la Otopeni.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”

Scene de infarct joi dimineță pe autostrada A3, între București și Ploiești. 12 mașini s-au izbit că niște popice într-un carambol care a forțat autoritățile să activeze planul roșu de intervenție.