Primul grătar pe malul Dunării în 2018. ”Cârnați, mici, e excepțional”

×
Codul embed a fost copiat

La Galaţi, prima duminică cu adevărat frumoasă din acest an a umplut malurile Dunării de oameni veseli.

 

Au ieşit cu familia şi prietenii la primul grătar din sezon ori s-au grăbit să arunce undițele în apă.

Dacă săptămâna trecută a fost viscol, duminică au fost 17 grade. Destul pentru ca oamenii, sătui de stat între patru pereţi toată iarnă, să iasă la iarbă verde.

Bărbat: "Cârnaţi, mici, totul cu colesterol. E excepţional.

Citește și
carne porc
Românii consumă în medie 8 kg. de carne de porc în decembrie. Avertismentul nutriționiștilor

Bărbat: "Totul tradiţional, peşte prins de mine, cârnaţi făcuţi de noi. Plătică de Dunăre. I-am dat solzii la o parte, i-am dat sare, i-am pus pe grătar şi e o minunăţie. Mai trebuie să-i punem apă ca să facem saramura."

Pe malul Dunării, cei mai perseverenţi pescari au insistat să nu se întoarcă acasă cu mâna goală, însă apa prea rece nu i-a ajutat.

Copil: "E foarte bine, mă relaxează foarte mult când pescuiesc şi când prind un peşte sunt foarte bucuros."

Din păcate, meteorologii anunţă ploi pentru zilele următoare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
NEWS ALERT Tragedie! A murit pe teren, chiar în timpul meciului, dintr-un motiv bizar
Citește și...
Revelionul pe stil vechi, sărbătorit în toată ţara. Ce au făcut oamenii în Vaslui
Revelionul pe stil vechi, sărbătorit în toată ţara. Ce au făcut oamenii în Vaslui

A fost din nou Revelion. Creştinii de rit vechi au trecut şi ei în noul an, potrivit tradiţiei, şi au petrecut aşa cum se cuvine.

Românii consumă în medie 8 kg. de carne de porc în decembrie. Avertismentul nutriționiștilor
Românii consumă în medie 8 kg. de carne de porc în decembrie. Avertismentul nutriționiștilor

Românii consumă în medie 32 de kilograme de carne de porc pe an, iar un sfert din această cantitate ajunge în cuptor sau pe grătar, numai în decembrie.

Street Food Festival: calamar pe grătar, rapane și midii pe plită
Street Food Festival: calamar pe grătar, rapane și midii pe plită

Românii vor să fie provocaţi atunci când vine vorba de mâncare. Nu se mai mulţumesc cu pizza, hamburgeri sau hot dog la festivalurile de mâncare stradală.

Sfânta Maria, sărbătorită de români în aer liber, la grătare
Sfânta Maria, sărbătorită de români în aer liber, la grătare

Mulţi dintre cei care îşi sărbătoresc ziua de nume au petrecut cu prietenii la un grătar, la iarbă verde. În aer liber friptură e mai bună, iar vinul şi berea completează de minune carnea.

Recomandări
Ninge viscolit în munți: DRDP Craiova intervine cu utilaje, Oltenia sub cod galben de ninsori și vânt | Video
Ninge viscolit în munți: DRDP Craiova intervine cu utilaje, Oltenia sub cod galben de ninsori și vânt | Video

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova trasmite joi dimineaţă că în zonele montane ninge viscolit, fapt ce îngreunează acţiunile de deszăpezire.

Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun: „Să aveţi un an extraordinar. Sărbători frumoase alături de cei dragi”
Nadia Comăneci, mesaj emoționant de Crăciun: „Să aveţi un an extraordinar. Sărbători frumoase alături de cei dragi”

Nadia Comăneci, cel mai titrat sportiv român la Jocurile Olimpice, a postat în social media un mesaj de Sărbători, în care menţionează faptul că urmează un an olimpic.  

Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”
Medicul Adrian Marinescu avertizează: ”Avem 70-80 de pacienţi cu gripă în fiecare zi, poate chiar şi mai mult”

Numărul cazurilor de gripă în București s-a mărit în această perioadă, ajungând la aproximativ 80 de persoane care se prezintă într-o zi la camera de gardă, afirmă Dr. Adrian Marinescu, managerul Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală.