Presedintele ANAF, Sorin Blejnar: Vom trece la restructurarea institutiilor

Ultima actualizare: 06-04-2012 01:24
Sorin Blejnar, directorul ANAF

Dupa ce ministrul finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a anuntat ca este dispus sa analizeze, alaturi de o comisie specializata, acordarea stimulentelor, a venit randul vestilor mai putin bune. Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a vorbit de restructurare.

Seful Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a declarat ca, in cel mai scurt timp posibil, se va trece la procesul de restructurare a institutiilor subordonate: Garda Financiara, Directiile Generale de Finante si Administratiile Financiare.

Sorin Blejnar a precizat ca vor fi desfiintate unele administratii financiare din tara, pentru ca numarul acestora este prea mare, iar in unele localitati exista chiar doua administratii care fac acelasi lucru.

De asemenea, Blejnar a spus ca vor fi intarite controalele fiscale, in ceea ce priveste executarea silita. Nu in ultimul rand, unele servicii ale finantelor publice vor fi comasate.

Cat despre protestele spontane ale salariatilor subordonati Ministerului Finantelor, directorul ANAF a avertizat ca, daca nu se intorc la lucru vineri dimineata, exista posibilitatea actionarii acestora in instanta.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO