Povestea cruntă a unei mame bolnave, cu 3 copii nevăzători. De ce a pierdut pensia fiul ei

Dată publicare: 01-03-2018 17:29
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


sibiu, familie, nevazatori, viorica lacatus,

Problemele şi necazurile par să nu se mai sfârşească pentru trei tineri nevăzători din Sibiu şi mama lor, grav bolnavă.

Femeia de 57 de ani avea grijă de toţi, dar a suferit un accident vascular, care a lăsat-o într-un scaun cu rotile.

Cu ochii în lacrimi, ea spune că, după ce plăteşte medicamentele, nu mai rămân nici măcar bani de mâncare şi se gândeşte cu groază la ziua de mâine.

Doi dintre cei trei copii nevăzători ai femeii sunt şi diabetici. Viaţa lor s-a schimbat dramatic peste iarnă: întâi, Viorica a suferit o paralizie pe partea stângă a corpului, apoi unul dintre fii săi a pierdut pensia de nevăzător pentru că nu a avut cine să-l ducă la examinarea medicală obligatorie.

Viorica Lăcătuș: ”Este absurd şi nu înţeleg de ce să mi-l mai cheme... au crezut că i-a revenit vederea"

Din 3300 de lei, cât însumează pensia femeii şi ajutorul oferit de stat celor 3 copii ai săi, nevăzători din naştere, familia trebuie să plătească medicamente, utilităţi şi hrana zilnică.

Cei care vor să îi ajute pot dona orice sumă în contul RO97RNCB0797120488290001 sau îi pot contacta telefonic la 0772166522.

Viorica Lăcătuș: "Mâncarea pentru diabetici iar este scumpă şi eu din pensie de 520 de lei, după 24 de ani de servici, atâta am. Și îmi este greu."

Viorica Lăcătuș: "Papucii mi s-au stricat, îmi trebuie alţii şi sunt scumpi şi nu am ce să fac.”

Cei 4 oameni loviţi de soarta nu-şi permit să plătească pe cineva ca să-i ajute în gospodărie. O rudă îi vizitează din când în când, ca să le aline suferinţa.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO