PMB: S-a reluat furnizarea căldurii la blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de avarii

Ultima actualizare: 11-01-2021 11:09
muncitori, avarie
Facebook/PMB

Furnizarea agentului termic s-a reluat, luni, pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 care au fost afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I - CET Sud.

Anunțul a fost făcut de către Primăria Capitalei, citând informaţii transmise de compania Termoenergetica, potrivit Agerpres.

"Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă luni că s-a reluat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I - CET Sud. Lucrările pentru remedierea avariilor au fost finalizate în cursul serii de duminică, sistemul a fost încărcat în cursul nopţii, iar, în prezent, echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice şi execuţia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului", a transmis PMB.

Municipalitatea cere scuze pentru disconfort bucureştenilor afectaţi şi le mulţumeşte pentru înţelegere.

Directorul general adjunct al Termoenergetica, Adrian Gîtlan, declarat, duminică, că 449 de blocuri din Sectorul 3 au rămas fără căldură şi apă caldă, iar în cazul altor câteva sute de imobile din Sectoarele 2 şi 3 căldura şi apa caldă sunt furnizate sub parametri, echipele de intervenţie acţionând pentru remedierea avariilor.

"Sunt două avarii pe un tronson al Magistralei 1 Sud, care alimentează Sectoarele 2 şi 3. Avariile sunt izolate, tronsonul este izolat şi se lucrează la remedierea avariilor. O avarie este micuţă, se va remedia repede, una este ceva mai mare, o să dureze un pic mai mult. Sunt afectate 40 de puncte termice, însumând 449 de blocuri din Sectorul 3, care nu au nici apă caldă, nici căldură", afirma Gîtlan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO