Petreceri tematice, animatori si note de plata de sute de euro. Cat costa sa faci Revelionul in cluburile bucurestene
Multi dintre bucurestenii care nu au ajuns la munte si-au anuntat prezenta in cluburi si restaurante din Capitala in noaptea de Revelion. Managerii spun ca nu mai au locuri, iar pregatirile sunt in toi.
Bautura este la loc de cinste, dar nu lipseste nici mancarea. Iar ca totul sa fie perfect, decorurile au fost gandite cu mult timp inainte. Trebuie sa stiti insa ca proprietarii au solutii si pentru cei care bat la usa lor in ultimul moment.
Indiferent de locatia aleasa: acasa, la club sau la restaurant, toata lumea vrea sa se simta bine in noaptea de Revelion. Asa ca au inceput deja pregatirile pentru ca totul sa iasa perfect. Petreceri tematice, animatori, muzica buna toate acestea sunt ingredintele care vor transforma noaptea dintre ani in una de neuitat. Dansatorii au repetat de zor pentru a oferi un spectacol special in noaptea dintre ani.
Intre 200 si 500 de euro au platit pentru o masa tinerii care vor fi intr-unul din cluburile bucurestene. Bautura a fost deja pusa la rece, insa locuri nu mai sunt.
Bianca, PR-ul unui club din Bucuresti: "Suntem ocupati in proportie de 100%, insa cu siguranta o sa gasim un loc pe undeva pe langa bar sau pe undeva pe la celalte mese pentru cei care vin neanuntati in clubul nostru in noaptea de Revelion."
Cu petreceri tematice, asa sunt asteptati clientii in mai toate localurile din Bucuresti. Iar managerii au fost atenti la toate detaliile.
Andreea Mihalcea, PR-ul unui club din Bucuresti: "Luciano Sultan este un performer, are o trupa care va face mai multe show-uri. Ultimii intarziati vor plati intrarea pana in ora 12, 150 de lei iar dupa ora 12 va fi 200 de lei. In acesti banuti este inclusa mancarea si intrarea, deci doar bufetul si intrarea."
Intr-un alt club decorul pare sa faca diferenta. Pentru aproximativ 100 de euro de persoana, organizatorii promit momente de neuitat.
Oana Balint, PR-ul unui club din Bucuresti: "Localul va fi amenajat intr-un stil caracteristic imperiului roman, iar staff-ul va fi imbracat pe masura evenimentului."
Chiar daca e cam tarziu pentru rezervari, nu va faceti griji.
Carmen, managerul unui restaurant din Bucuresti: "Clienti mai vin chiar si in ultima seara de Revelion, vin si pe ultima suta de metri."
Si strainii s-au lasat cuceriti de ofertele de la noi.
Turista: Suntem turisti, am ajuns in urma cu doua minute.
Reporter: De ce ati ales Romania pentru petrecerea de Anul Nou?
Turista: A fost o afacere buna sa venim aici.
Reporter: Cat aveti de gand sa cheltuiti in noaptea de Revelion?
Turista: Nu conteaza banii, nu stiu.