Parcurile de aventura de la munte sunt arhipline. Cum s-au pregatit pentru noaptea de Inviere turistii din campinguri

15-04-2017 18:42


Cine-a ajuns la munte, a putut profita de soare si de vremea perfecta pentru drumetii! Parcurile de aventura au fost arhipline, iau unii chiar s-au relaxat la piscina.

Cei mai independenti turisti au venit la munte cu rulota.

Fac pregatirile pentru seara de Inviere in camping, cand vor ciocni, dupa slujba, ouale vopsite de copii. Gospodinele au pus la fiert sarmalele si pregatesc pastrama de miel. Iar cei care au gatit totul acasa, s-au relaxat intreaga dupa-amiaza.

Vrajiti de imaginea crestelor inzapezite, turistii veniti sa-si petreaca sarbatorile la rulota se bucura de soare si liniste.

Gospodinele au decorat mesele frumos, ca acasa, cu iepurasi, flori si cosulete colorate. Pe foc sunt oalele cu bunatati!

Cei mai fericiti sunt copiii, care cat e ziua de lunga alearga in iarba si invata de la parinti jocurile copilariei lor: de-a v-ati ascunselea sau lapte gros, ori cum sa-si construiasca singuri un cort.

Veniti din mai multe orase, turistii sunt ca intr-o mare familie. In parcul cu dinozauri din Rasnov au venit sa se relaxeze peste 1000 de turisti. Dinozaurii le-au starnit interesul copiilor, mai ales ca unii dintre acesti uriasi din preistorie scoteau sunete si se miscau.

Si pentru ca soarele a stralucit cu putere, piscinile s-au umplut de turisti. De duminica insa, vremea se va inrautati, anunta meteorologii; este posibil sa ploua la munte.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO