Orasul in care iti platesti taxele, impozitele si amenzile la supermarket

Ultima actualizare: 22-10-2012 16:27
bancomat

Taxele, impozitele si amenzile se pot plati in trei supermarketuri din oras, dupa ce Serviciul Public de Finante Locale a instalat in magazinele respective infochioscuri care colecteaza darile.

Totul se petrece la Ploiesti, unde de vineri orice persoana fizica din localitate poate achita impozitele si taxele locale, precum si amenzile stabilite prin procese-verbale la infochioscuri amplasate in incinta a trei supermarketuri.

Plata va fi facuta in baza unui card bancar si a cartii de identitate.

Saptamana viitoare inspectorii de la finantele locale vor fi prezenti, intre orele 16.00 si 20.00, la infochioscuri, pentru a-i sfatui pe ploiesteni cum trebuie sa procedeze.

"Foarte multi oameni nu au timp sa mearga la casieriile serviciului Public de Finante pentru a achita taxe sau impozite si atunci am gandit ca, printr-un astfel de sistem, venim in intampinarea contribuabililor si ii ajutam sa scuteasca din timpul lor. Un astfel de sistem este implementat in sectorul 6 din Bucuresti, am luat legatura cu colegii de acolo si am vazut despre ce este vorba", a spus sefa fiscului, Simona Dolniceanu.

In conditiile in care plata taxelor si impozitelor se face prin card bancar, platitorul nu va achita comisionul bancii, acesta fiind suportat din bugetul institutiei.

Niciunul dintre cele trei supermarketuri nu percepe chirie pentru amplasarea celor trei infochioscuri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO