Opt cupluri au indraznit sa-si lege destinele intr-un mod neobisnuit. Primarul Emil Boc: "E prima data cand fac acest lucru"


Ultimul update: Marti 21 Iulie 2015 07:14
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2015 19:13
Categorie: Stiri Sociale

Pentru prima data la Cluj, mai multe cupluri au putut sa fie, la cununia civila, mai aproape de cer!

Cu ajutorul unei platforme, urcate la 50 de metri inaltime, pe care incape un grup de 10- 15 oameni, mirii si nuntasii fara spaima de inaltime s-au putut bucura de clipe unice.

Evenimentul de sambata a fost gratuit, legat de titlul din acest an al orasului: "capitala europeana a tineretului". Dar cine vrea sa ia, de pilda, o cina la inaltime, plateste 500 de lei.

Daniela si Ionut si-au dorit ceva special in ziua nuntii lor si au avut parte de o ceremonie la inaltime - si la propriu si la figurat. Si ei, si invitatii lor au fost la 50 de metri deasupra solului.

Mirii: "A fost superb, superb superb, nu ne a fost frica, peisajul super si atmosfera si a fost ceva unic ce nu putem descrie in cuvinte".

Emil Boc, primarul orasului Cluj-Napoca: "E prima data cand fac acest lucru, ma bucur ca le putem oferi o experienta unica, le urez casa de piatra si multa fericire".

Opt cupluri si au invins teama de inaltime si au indraznit sa si lege destinele deasupra Clujului. O amintire, spun ei, care le va ramane in minte toata viata.

Nasii: "Avem cateva emotii, dar ce conteaza cand o sa fim nasi la inaltime, si la propriu si la figurat".

Nu toti nuntasii au avut insa, curaj sa urce pe platforma instalata in Parcul Central din Cluj. La cei 70 de ani ai sai, bunica Ana a preferat sa ramana cu picioarele pe pamant.

Bunica Ana: "Tulai Doamne, domnisoara draga, tulai ca mi dau sufletul de groaza, spuneti-le sa nu-I mai urce, ca tare sus sunt si ma tem, ioi, Doamne, ai in grija, ca in viata mea n-am vazut asa ceva."

Diana Apan, purtator de cuvant Federatia Share: "Este vorba de un proiect special al Capitalei Europene a Tineretului si suntem incantati ca avem platforma aici si ca le putem oferi o experienta extrema, de neuitat".

Dupa cununie, petrecerea a continuat clasic, la restaurant.

VIDEO PROTVPLUS.RO