O romanca de 19 ani a castigat o bursa de studii in SUA, dar risca sa piarda totul. Cum o puteti ajuta sa-si urmeze visul

Dată publicare: 12-05-2015 08:57
Dată actualizare: 15-05-2015 07:14


Cristina Iacob bursa SUA

Zeci de campanii, sute de petitii, mii de postari si la sfarsitul zilei, atunci cand o minte stralucita din Romania are nevoie de ajutor pentru a realiza lucruri marete de cele mai multe ori nu se gaseste nicio solutie.

Impreuna putem schimba asta. Romanca de 19 ani Cristina Iacob castigat o bursa, dar risca sa o piarda!

Cristina Iacob poate parea doar o eleva stralucita de la Colegiul National I. C. Bratianu din Pitesti, dar atunci cand vorbesti cu ea realizezi ca puterea ei de concentrare si maturitatea ei o pot duce pe culmile academice internationale.

Invitata de Andrei Gheorghe in studioul ProFM, Cristina a venit insotita de tatal ei. Asa cum povesteste si tatal ei, un om simplu ce lucreaza intr-o companie de mezeluri din Romania, performanta Cristinei este cu atat mai mare cu cat a fost acceptata din nu mai putin de 50.000 de aplicanti. Iar Universitatea Suffolk din Boston i-a oferit si o bursa de 15.500 de dolari.

Din pacate insa mai are nevoie de 35.000 de dolari pentru a putea urma cursurile unversitatii. Si destul de repede. Asta pentru ca trebuie sa realizeze cat mai curand formalitatile pentru viza americana si sa dovedeasca universitatii ca indeplineste toate conditiile pentru a incepe anul scolar. Altfel pierde tot.

VEZI VIDEO AICI

Pentru cei care vor sa o sustina si vor mai multe informatii despre Cristina, ea a facut o pagina de Facebook unde va posta toate informatiile pentru cei care vor sa o ajute, inclusiv contul bancar dar si unde va arata pas cu pas ce face in drumul ei. O gasim AICI: My way to the USA

Cei care doresc sa o ajute pe Cristina pot dona intr-unul din urmatoarele conturi:

Cont in RON: RO17BRDE445SV19225214450
Cont in USD: RO84BRDE445SV19225814450

 

Buna seara! Ma numesc Cristina Iacob, am 19 ani si sunt in clasa a XII-a la Colegiul National Ion C Bratianu din...

Posted by My way to the USA on Monday, 11 May 2015

 

Sursa: ProFM


VIDEO PROTVPLUS.RO