O mamă cu doi copii a rămas fără casă la 3 zile după ce i-a murit soțul


Ultimul update: Vineri 01 Noiembrie 2019 17:43
Data publicarii: Vineri 01 Noiembrie 2019 16:41
Categorie: Stiri Sociale

O familie din judeţul Bacău este greu încercată în prag de iarnă. Femeia cu doi copii şi-a pierdut soţul la sfârşitul săptămânii trecute.

Şi la trei zile după înmormântare, casa familiei a luat foc de la scânteile sărite din sobă. Înăuntru era fetiţă de 8 ani, care a reuşit să se salveze.

Însă locuinţa a fost distrusă complet. Flăcările au ajuns şi la casa bunicii, aflată în aceeaşi curte. Ca să aibă unde locui de-acum înainte, bătrâna, nora şi nepoţii trebuie să o repare, însă după înmormântare au rămas fără niciun ban.

Familia din comuna Mărgineni a fost răvăşită de primul necaz: soţul s-a stins, răpus de boală.

Femeia de 48 de ani şi cei doi copii - o fată în clasa a doua şi un băiat care abia a început liceul, încă îl plângeau pe bărbat, când le-a luat foc casă. Scânteile de la jarul din sobă au aprins totul în jur.

Mama copiilor a primit cumplită veste când era la Casa de Pensii să rezolve actele soţului decedat. A leşinat când o vecină i-a spus la telefon că îi arde casa.

Biata femeie e fericită că fiica, aflată singură acasă când au izbucnit flăcările, a apucat să iasă la timp din locuinţa şi a cerut ajutor bunicii şi vecinilor.

Vântul puternic a dus scântei şi la acoperişul casei bunicii. Vecinii au aruncat cu apă şi au reuşit să împiedice flăcările să distrugă şi a doua locuinţă. Au ars totuşi lemnăria de la ferestre şi o parte din acoperiş.

Văduva nu are nici o sursă de venit, aşa că orice ajutor pentru a repara casa bunicii este o binefacere.

Cei care vor să ajute familia pot suna la nr 0745 892 986.

Casa unor romi din Argeș, demolată de autorități. Era construită pe un sit arheologic
VIDEO PROTVPLUS.RO