Nu trebuie sa mai stati zile intregi in bucatarie. Cat va costa masa de Craciun adusa direct acasa


Ultimul update: Marti 17 Decembrie 2013 06:53
Data publicarii: Sambata 14 Decembrie 2013 20:03
Categorie: Stiri Sociale

Sarmale, piftie, friptura, cozonac - toate pot ajunge la dumneavoastra acasa la kilogram sau in meniuri speciale pentru Craciun.

Nu trebuie sa mai stati zile intregi in bucatarie, cand puteti cumpara o masa completa de sarbatori, cu preturi care pornesc de la 25 de lei pentru o persoana.

Si daca vreti neaparat sa incingeti cuptorul, un bucatar va poate gati acasa. Pentru ca exista cerere, firmele de catering sunt pregatite sa gateasca tone intregi de mancare.

Daca nu stiti inca numarul de invitati pe care ii veti avea la masa de Craciun, atunci oferta la kilogram se potriveste de minune, pentru ca va veti putea adapta in functie de situatie. De exemplu, doua kilograme de friptura de porc costa 140 de lei, iar cu aceasta cantitate ati putea hrani aproximativ 12 persoane.

Iata si preturile: un kilogram de sarmale costa 40 de lei, iar unul de piftie de curcan ori salata boeuf, 60 de lei.

Daca aveti musafiri numerosi, puteti cumpara cu 695 de lei 17 kilograme de mancare traditionala, o cantitate gandita pentru 15 persoane.

Varianta mai consistenta de 23 de kg ajunge la 925 de lei.
Alte firme s-au gandit sa faca si meniuri sociale sau reduse cantitativ pentru cei care chiar nu doresc sa manance prea mult de sarbatori.

Deloc de neglijat este ideea bucatarului adus la domiciliu. Domnul Dancu, de pilda, are deja numeroase cereri pentru mesele de sarbatori.

Ultimul studiu arata ca romanii si-au propus sa cheltuiasca anul acesta pentru masa de Craciun 600 de lei. Comenzile la catering sunt in acest moment de 3 ori mai mari fata de anul trecut.

Consuma produse 100% romanesti si ajuta micile business-uri sa creasca! Vezi aici oferta din Saptamana Romaneasca ---> saptamanaromaneasca.stirileprotv.ro/producatori.php

Tags: catering, craciun,

Rezultatele unui studiu: Oamenii se ingrasa cu aproximativ un kilogram de sarbatori
Romanii nu mai ingrasa porcul in ajun, ci il fura. Patru transporturi din Ungaria, oprite de Politie
VIDEO PROTVPLUS.RO