Nu toti romanii au petrecut acasa de Craciun! Sarbatori fericite la munca

Dată publicare: 26-12-2010 00:00
Dată actualizare: 20-10-2012 19:54


Fara un sprit in pahar si cu o gustare luata pe fuga, mii de romani au lucrat non stop in aceste zile de huzur, pentru conationalii lor.
La ambulanta, pompieri, politie sau in regiile de transport in comun se lucreaza in cate trei schimburi.

Angajatii si-au facut insa bradut la serviciu si mananca la comun din bucatele de acasa. Doar ca atmosfera de sarbatoare este intrerupta de interventii, deloc putine.

O atmosfera aparent relaxanta la Serviciul de Ambulanta Bistrita. Intre doua apeluri si o interventie, medicii si asistentele stau la o poveste si ciocnesc paharele de plastic cu un strop de cafea.

Aer de sarbatoare si la pompieri. Masa e langa brad. Cei de la Bucuresti de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta spera chiar ca o sa duca pana la capat un film.

Atmosfera de lucru, dar fara mancare si bautura, la dispeceratul de la metrou. Ceva mai seriosi ... dispecerii monitorizeaza cursele. E circulatie de weekend si oamenii mai pot da cate un telefon ca sa isi felicite rudele.

Pachetele de mancare si la Serviciul de Ambulanta din capitala, unde telefonistele au primit peste 1300 de apeluri astazi. Jos, soferii joaca sah.

Multi dintre cei surprinsi de Craciun la program ar putea repeta figura si de Revelion, daca o astfel de meserie si-au ales...


 

Tags: craciun, angajati,


VIDEO PROTVPLUS.RO