Noua moda pe Valea Prahovei: snowkite! Afla ce e!


Ultimul update: Sambata 21 Aprilie 2012 06:34
Data publicarii: Sambata 16 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Schi, soare si zapada. Pe scurt, asa au petrecut turistii care au urcat sambata pe partiile de la cota 2000 din Sinaia. Vremea superba a tinut cu pasionatii sporturilor de iarna, care s-au bucurat din plin de stratul gros de nea.

Pe partiile din Valea Dorului, turistii s-au simtit excelent, fie ca au alunecat cu placa de snowbord ori cu schiurile. In varf de munte, la mare cautare au fost si sporturile extreme: cativa curajosi au facut snowkite, o noutate printre turisti.

Snowkite este o imbinare intre parapanta si snowbord. Ai insa nevoie de indemanare, dar si de curaj. Cu cat sari mai de sus, cu atat mai puternica este senzatia de libertate. Cei care n-au avut totusi curajul sa afle adevarul s-au plimbat cu telecabina ori au coborat pe schiuri sau cu placa.

In creierii muntilor, zapada a fost excelenta si inevitabil intesata de turisti, de la prima ora. Asa ca multi vor ramane si peste noapte pe Valea Prahovei.

Desigur ca, dupa ore intregi de osteneala pe partie la -5 grade, turistii au dat iama in cabanele de la cota 2000. Gazdele i-au intampinat cu preparate delicioase si cu vin fiert.

Cabanierii spun ca weekend-ul acesta le-a mai ridicat si lor moralul, dar si vanzarile, cam amortite dupa niste sarbatori fara zapada.

Tags: turism, schi,

Iarna s-a intors la munte, partiile va asteapta!
A nins pe Valea Prahovei! Turistii sunt asteptati pe partii
Vrei sa iti dai copilul la ski? Afla aici cat te costa
VIDEO PROTVPLUS.RO